Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Straumsheim Jens Petter
Stilling: Informasjonssjef
Enhet: Høgskolen i Molde
Telefon: +4771214121
E-post: Jens.P.Straumsheim@himolde.no
Kontor: A1.133
Cristin ID

 Om meg

Stillingen som informasjonssjef ved HiMolde innebærer ansvar for all intern og ekstern kommunikasjon, med et særlig ansvar for studentrekrutteringen.

· Egne nettsider (www.himolde.no)

· Sosiale medier (FB, Twitter og LinkedIn)

· Annonsering og brosjyreproduksjon

· Utdanningsmesser, Karrieredager, besøkstjenster

· Analyser av studentopptak

 

Andre informasjonsoppgaver:

· Kontakt med media

· Medieovervåkning

· Forskningsformidling

· Bistå alle enheter ved HiMolde med kommunikasjonstjenester

· Superbruker på Questback, Colourbox

 

Litt historikk

Etter fullført videregående skole og førstegangstjeneste, startet jeg som student ved dhMolde og grunnfag i statsvitenskap, høsten 1985. Året etter fortsatte jeg på det 2-årige studiet i økonomi og administrasjon ved samme høgskole, før jeg til slutt dro til Kristiansand og avsluttet med et påbyggingsstudium innen internasjonal markedsføring og strategi ved Agder dh, våren 1989.

 

Fra januar 1990 til februar 1992 var jeg tilsatt som forskningsassistent ved Forskningssenter Molde, senere Møreforsking Molde AS. Jeg arbeidet da ved SIMI (Senter for internasjonal markedsinformasjon), og hvor hovedproduktet var innhenting og analyser av markeds- og konkurrentinformasjon.

 

Fra februar 1992 var jeg tilsatt som økonomikonsulent ved dhMolde, før jeg i mars 1993 ble tilsatt i en nyopprettet stilling som informasjonskonsulent ved dhMolde og senere som informasjonssjef ved Høgskolen i Molde, en stilling som jeg har i dag.

 

I en periode på et drøyt år, fra juni 2001 til juli 2002, var jeg tilsatt i et vikariat som spesialkonsulent i Kommunenes Sentralforbund, Møre og Romsdal, hvor hovedfokus var prosjekt knyttet til kommunenes dialog med innbyggerne og digitale tjenester.

 

 

 

 Publikasjoner fra Cristin