Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
HiMolde

Relevante studier for framtiden

Av: Straumsheim Jens Petter | Publisert: 15.09.2017 09:23:34

Gjennom forskningsbasert undervisning, forelesninger på nett, utplassering i bedrift og gode praksisplasser skal vi gi våre studenter relevant og etterspurt kompetanse for å løse framtidens utfordringer.

Et nært og inkluderende studiemiljø, med kort vei til naturopplevelser i verdensklasse skal gjøre studietiden ved HiMolde til en unik opplevelse.

Vi tilbyr bachelor-, master- og doktorgradsprogram innen områder som helse- og sosialfag, logistikk, økonomi, samfunnsvitenskap og sport.  Studiestedene er Molde og Kristiansund eller på nett gjennom www.himoldex.no.

Se fullstendig studieoversikt på www.himolde.no/studier

FJH_4181.jpg 

Utplassering i bedrift sørger for relevans og jobberfaring

Som bachelorstudent ved HiMolde kan en velge ett semester hvor en jobber i bedrift i Norge eller i utlandet så sant de oppfyller karakterkravet for utplassering. Studenten jobber da med faglige relevante oppgaver i bedriften og skriver en fordypningsoppgave om en bestemt problemstilling.

 

Internasjonalisering

Høgskolen i Molde har flere utvekslingsavtaler som gir mulighet for å ta ett eller to semester av studiet i utlandet under studietiden din. Dermed kan du bytte ut ett semester eller ett år av studiet ved HiMolde med et tilsvarende studium ved en av våre samarbeidsinstitusjoner. Studietiden ute godkjennes som en del av utdanningen din ved Høgskolen i Molde. 

 

Sist oppdatert: 15.03.2018 14:28:24
Dele innhold