Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
HiMolde

Student ved HiMolde til høsten?

Publisert: 30.01.2015 12:41:28
Forside%20Studiekatalog%202017

​Studiekatalogen for studieåret 2017/18.

Vi ønsker alle studenter velkommen til HiMolde.  Om du skal studere ved våre campuser i Molde eller Kristiansund, eller du blir nettstudent gjennom HiMoldeX, så ønsker vi at du skal få en så god start på studietilværelsen som mulig.

Trykk her for informasjon om studiestart

 

Gjennom våre åpningsukeprogram i Molde og Kristiansund vil du bli tatt godt imot av studentfaddere, nåværende studenter som vil guide deg rundt på campus og i byen. Åpningsuken består av konserter, rebusløp, temafester og mye mer.

Programmet for åpningsuken i Molde og Kristiansund blir snart lagt ut på våre nettsider.

 

Ikke søkt studieplass til høsten?

Søknadsfristen for å søke opptak gikk ut 15. april, men for enkelte studier er det fortsatt mulig å søke opptak. Dette gjelder studier under lokalt opptak og enkeltemner.

På siden www.himolde.no/studier/allestudierogkurs finner du en komplett oversikt over alle studiene, hvilke forkunnskaper som kreves og hvordan du går fram for å søke st​udieplass.

 

 Søk på bachelor- og årsstudier

 Søk på master- og videreutdanninger

Sist oppdatert: 14.09.2017 14:03:57
Dele innhold