Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Bachelor i økonomi og administrasjon

Dersom du ønsker en solid økonomisk og administrativ grunnutdanning med et bredt spekter av jobbmuligheter, bør du velge dette studiet. Studenter som bygger på med et masterstudium i økonomi og administrasjon oppnår siviløkonomtittelen. Etterspørselen etter denne type kompetanse er alltid stor i næringsliv og offentlig forvaltning.

Jobbmuligheter

Gjennom de obligatoriske fellesfagene sikres alle en bred kompetanseplattform for økonomisk administrativt arbeid innen bransjer som bank, forsikring, industri, handel, tjenesteyting, konsulentvirksomhet, meglervirksomhet og offentlig forvaltning, for å nevne noen. 75 studiepoengene består av valgbare emner som kan brukes til å spisse seg mot bestemte yrker for de som ønsker det. Våre ferdige kandidater får typisk arbeid innen virksomhetenes ledelses- og rådgivingsområde, eller innen spesialiserte funksjoner som for eksempel personal-, økonomi-, regnskaps-, revisjons-, salgs- eller logistikkområdet.

Hvorfor Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde har et av de mest komplette økonomimiljøene i Norge med bachelor- og masterstudier innen alle våre fagområder og med doktorgrad i logistikk. Vi har både bredde og dybde innen de viktigste økonomifagene. Som student hos oss får du derfor tilgang til et av de mest spennende studiestedene i Norge innen økonomi.

Studiets faglige innhold

Studiet omfatter fag som bedriftsøkonomi, regnskap, økonomistyring, investering, finansiering, samfunnsøkonomi, markedsføring. organisasjon, strategi og ledelse.  

Skreddersy din egen bachelor
I tillegg til de obligatoriske kjernefagene tilbyr Høgskolen i Molde en stor mengde valgbare støtte- og utdypningsemner som kan brukes til å styrke breddekompetansen, eller til å spisse seg mot bestemte yrker for de som ønsker det. Valgemnene er innen kjerneområdene:
  • Logistikk
  • Organisasjon og ledelse
  • Regnskap (regnskapsførerautorisasjon)
  • Revisjon (registrert revisor)
  • Juss 
  • Informasjonsbehandling

Studentutveksling og internasjonalisering

Det 4. semesteret kan kan tas som utvekslingsstudent i et europeisk land. HiMolde har blant annet en samarbeidsavtale som gjør at studentene kan velge å ta det tredje studieåret ved Dublin Business School i Irland. (DBS). Studenter som velger dette oppnår en dobbeltgrad, dvs. både en bachelorgrad fra HiMolde og en fra DBS.
 

Videre studier/Siviløkonom ved HiMolde

Studenter som fullfører dette studiet, vil være kvalifiserte til å søke opptak til

Alle de tre masterstudiene gir rett til tittelen Siviløkonom. 

Høgskolen i Molde har også doktorgradsutdanning i logistikk
 
Opptak på grunnlag av realkompetanse, se egne bestemmelser: http://kvalitet.himolde.no/KS_TJI513


"​Med en bachelor i øk.adm. er jeg sikret en allisidig utdanning som åpner mange dører i arbeidslivet. Med en fordypning i logistikk får jeg muligheten til å skreddersy en utdanning tilpasset det jeg har mest lyst til å jobbe med videre."

Stine Johannessen
Student, Økonomi og administrasjon
Bergen

Sist oppdatert: 26.02.2018 15:21:21
Dele innhold