Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Bachelor i logistikk og Supply Chain Management

Norsk næringsliv etterspør gode logistikkløsninger

Høye transport- og råvarekostnader kombinert med et høyt lønnsnivå gjør at norske bedrifter må tenke annerledes for å hevde seg i konkurransen med internasjonalt næringsliv. Satsing på gode logistikkløsninger er en viktig faktor for å sikre bedriftenes konkurranseevne.


Logistikk og Supply Chain Management handler om å planlegge, administrere og organisere vare- og informasjonsstrømmer i en bedrift eller mellom flere bedrifter. Det handler om best mulig flyt og å oppnå høyest mulig effektivitet til lavest mulig pris.

Jobbmuligheter

Behovet for ledere med logistikkompetanse øker, og våre studenter er etterspurt både i små og mellomstore bedrifter og i store internasjonale konsern.

Studiet kvalifiserer for jobber innen:
• Ledelse og effektivisering av leverings-og verdikjeder
• Innkjøp og produksjonsplanlegging
• Lagerstyring
• Befraktning
• Transport- og ruteplanlegging for skip, fly, tog, bil, etc.

Hvorfor Høgskolen i Molde?

HiMolde er landets eneste vitenskapelige høgskole i logistikk. Det gir deg som student en visshet om at du vil få tilgang til det beste undervisnings- og forskningsmiljøet i logistikk.

Studiets faglige innhold

Studiet vil gi en yrkesrettet utdanning med unik kompetanse innen logistikk og Supply Chain Management, i tillegg til generell innsikt innen økonomi og administrasjon. De ulike valgmulighetene i grunnstudiet er store. I løpet av studiets andre år kan du enten ta ett semester ved en av våre utenlandske samarbeids-institusjoner, utplassering i bedrift eller offentlig etat, eller velge mellom et bredt spekter av valgfag hos oss.

Videre studier

Studenter som fullfører dette studiet, kan søke masterstudiet i logistikk ved Høgskolen i Molde.

 Kontaktperson for studiet


"Logistikkstudiet gjør at jeg får en unik utdanning som skiller seg fra de andre økonomiutdanningene i landet. At Høgskolen i Molde er vitenskapelig høgskole i logistikk er et kvalitetsstempel."

Kristoffer Nilsen
Bachelor i logistikk og SCM
Bergen

Sist oppdatert: 26.02.2018 14:49:08
Dele innhold