Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Bachelor i petroleumslogistikk

Langs hele kysten er det etablert en rekke forsyningsbaser. Disse har behov for kompetanse innen logistikk som tar særlig hensyn til de behovene som olje- og gassnæringen har. På grunn av lave oljepriser presses næringen til å tenke bedre ressursutnyttelse og kostnadsreduksjon for å opprettholde lønnsomheten. Petroleumslogistikkstudiet ved HiMolde er viktig for få bedre lønnsomhet gjennom effektive logistikkløsninger.

Petroleumslogistikkstudiet fokuserer på å få til bedre lønnsomhet og flyt i de tjenestene som plattformene og installasjonene på sokkelen er avhengig av gjennom gode logistikkløsninger.

Jobbmuligheter

Med en bachelorgrad i petroleumslogistikk vil du kunne jobbe med:

  • Komplekse logistikkoperasjoner forbundet med olje og gass 
  • Oppdragsleder eller medarbeider i prosjekter 
  • Forhandling og innkjøp av varer og tjenester 
  • Utvikling av leverandørkjeder 
  • Planlegging og gjennomføring av vedlikehold 
  • Innkjøp av logistikkfunksjoner og -tjenester 
  • Offentlig forvaltning knyttet til logistikk 
  • Helse, miljø og sikkerhet

Studiested Kristiansund

Studiet er lagt til Høgskolesenteret i Kristiansund, siden det er en viktig lokasjon med hensyn til basefunksjoner og for-syninger til olje- og gassvirksomheten i Norskehavet. Felt som Draugen, Ormen Lange og Kristin, har Kristiansund som baseby. Studentene får dermed en unik mulighet til å knytte kontakt med sentrale offshore- og logistikkbedrifter i løpet av studietiden.

Studiets innhold

Studiet vil gi en yrkesrettet utdanning med inn-slag av logistikk og Supply Chain Management,økonomi og administrasjon, transportfag, prosjektledelse, olje- og gassteknologi og HMS. Valgmulighetene er mange. I løpet av studiets andre år kan du, som alternativ til fag på høgskolen, velge ett semester ved en av våre utenlandske samarbeidsinstitusjoner eller ta utplassering i bedrift.

Videre studiemuligheter

Studenter som fullfører dette studiet, kan søke opptak til internasjonale masterstudier i logistikk ved Høgskolen i Molde.
Se også Høgskolesenteret i Kristiansunds egne nettsider på www.hiksu.no  

 Kontaktperson for studiet


 "Det mest positive ved å studere ved HiMolde, er at skolen er så spesialisert innen logistikk.  Dette sikrer kvalitet på fag og forelesere. 
I tillegg er det fint å oppleve Nordmøre."

Hilda Birgitte Kleppe
Student, Petroleumslogistikk
Sotra

Studiet tilbys ved:

HIKSU red black LIGG.jpg

Sist oppdatert: 26.02.2018 14:50:53
Dele innhold