Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Årsstudium i bedriftsøkonomi

God økonomistyring er en viktig forutsetning for å kunne drive en lønnsom virksomhet. Studiet i bedriftsøkonomi gir en grunnleggende forståelse for ulike regnskapsbegreper og viktige styringsverktøy. Du vil også få et innblikk i en rekke konkrete problemstillinger som du til daglig kan møte i en virksomhet.


Studiet gir en grunnleggende innføring økonomiske problemstillinger og er først og fremst utformet med tanke på deg som har annen faglig bakgrunn eller yrkespraksis, og som ønsker tilleggsutdanning innen bedriftsøkonomi.

For de som ønsker en lengre utdanning innen økonomisk/administrative fag, anbefaler vi våre 3-årige studier i økonomi og administrasjon eller regnskap og revisjon. Er du usikker, kan det være en idé å starte med årsstudiet som senere kan innpasses i ett av bachelorstudiene i økonomi.

Hvorfor Høgskolen i Molde?

Høgskolen i Molde har dyktige fagfolk som underviser i bedriftsøkonomiske fag. Som student hos oss blir du del av godt faglig og sosialt miljø. Vi legger vekt på at hver enkelt student skal få tett kontakt med fagpersonale og medstudenter.

Studiets faglige innhold

Studiet gir en innføring i bedriftsøkonomi, regnskap, markedsføring, logistikk og organisasjonsteori.

Videre studier

Studiet kan bygges på videre til en bachelorgrad ved Høgskolen i Molde.

 
Opptak på grunnlag av realkompetanse, se egne bestemmelser: http://kvalitet.himolde.no/KS_TJI513  

​Blir kjent med folk fra hele landet

emma froland.jpg 

"Jeg studerer økonomi fordi det er en fleksibel utdanning som gjør at jeg både kan gå videre til jobb eller masterstudier.  Jeg trives kjempegodt på HiMolde. Det er veldig kjekke folk her fra alle kanter av landet og det at høgskolen er liten gjør at du får et nært forhold til alle."

Emma Frøland
student, bedriftsøkonomi

Sist oppdatert: 06.03.2018 12:39:58
Dele innhold