Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Aktuelt

Inviterer til konsert og foredrag

Av: Eide Jan Ragnvald | Publisert: 02.06.2017 13:50:26

​Bob Dylan og døden står i fokus 15.-16. juni. To gratisarrangementer setter fokus på hvordan den legendariske musikeren og poeten er som historieforteller i møte med lidende mennesker.

​Litteraturviter og forsker Oddgeir Synnes har flere ganger forelest over Bob Dylans tekster. Synnes er førsteamanuensis ved VID vitenskapelige høgskole og er i tillegg ansatt i en bistilling ved Høgskolen i Molde. Han har begeistret mange med sine Dylan-foredrag. 

Dylanseminar - Høgskolen i Molde.jpg 
Klart for både foredrag og konsert om Dylan. Fotomontasje Høgskolen i Molde. Foto Synnes: VID vitenskapelige høgskole, Foto Dylan: Xavier Badosa, CC-lisens.

 

Program


Torsdag 15 juni, kl. 19.00. Plassen
Arrangementet 15. juni vil være siste arrangement i Popvit-rekken våren 2017 og finne sted på Plassen. Synnes vil foredra ut fra tema: «Now’s the time for your tears. Bob Dylan og det lidande menneske».

 
I tillegg vil det være en konsertdel med fremføring av låter av Bob Dylan. I fremførelsen av låtene har Synnes med seg et lokalt band, som har fått navnet Oddgeir and the Nerds. To av band medlemmene jobber ved Høgskolen i Molde; førsteamanuensis Karl Yngvar Dale (bass) og professor Atle Ødegård (gitar). I tillegg medvirker Kjell Atle Orø (piano/synth) og Joachim Orvik (trommer).

 
Fredag 16 juni, kl. 10.15. Høgskolen i Molde, B-138
Foredrag v/Oddgeir Synnes.
Arrangementet 16. juni vil være en åpen forelesning ved Høgskolen i Molde med tema: «Dylan og døden: menneskelig liding og narrativ etikk».

Begge arrangementene er åpne for publikum og er gratis. Arrangører er Avdeling for helsefag ved Høgskolen i Molde som sammen med Molde Bibliotek.

Kontaktinformasjon:
Oddgeir.Synnes@vid.no
Else.lykkeslet@himolde.no
Atle.Odegard@hiMolde.no

Sist oppdatert: 09.06.2017 11:24:53
Dele innhold