Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Aktuelt

Pedagogisk pris- her er de nominerte

​Under åpningen av studieåret onsdag 16. august vil vinneren av årets pedagogiske pris bli bekjentgjort. I retningslinjene for tildeling av pedagogisk pris heter det at prisen skal gå til personer som har gjort en særlig fortjenestefull undervisningsinnsats ved Høgskolen i Molde.

hoff-300x169.jpg

Arild Hoff mottok Pedagogisk Pris for 2015 av prorektor Solfrid Vatne under åpningen av studieåret.  (Foto: Panorama)

 

De nominerte til pedagogisk pris 2017 er Turid Aarseth, Tone Hegdal, Eddie Rekdal og Erlend Vik.

I begrunnelsen for nominasjonen er det sagt:

 

Om Turid Aarseth

Turid Aarseth har et enormt engasjement og en genuin interesse innen sitt fag, samfunnsvitenskapelig metode og statistikk. Måten hun formidler fagstoff på, hvordan hun motiverer og ikke minst all kunnskapen hun besitter er svært beundringsverdig. Hun oppleves som en person som virkelig bryr seg om at studentene skal lykkes. Hun er kritisk og ærlig i sine tilbakemeldinger, hun engasjerer og hun stimulerer til egenaktivitet. Hun har en måte å formidle fagstoff på som gjør at det vekker nysgjerrighet og interesse for å lære mer. Med hennes entusiasme gir hun faget et løft og studenttilværelsen blir lettere i et krevende fag. Hun har en behagelig aura og evne til å lytte til studentene.

Om Tone Hegdal

Tone er en fantastisk og livlig foreleser som mestrer å undervise på en artig og lærerik måte. Forelesningene hennes er utrolig forfriskende og hun bruker humor på en varm og god måte, og energien hennes smitter lett over på studentene. Tone kan komme inn mot slutten av en lang og tung dag å lette stemningen i hele rommet! Hun er flink til å engasjere studentene i forelesningene og hos henne er ingen spørsmål dumme. Dette fortjener hun ros for!

Om Eddie Rekdal

Eddie er en foreleser som alltid er tilgjengelig for studentene. Han er svært faglig sterk, og det merkes at han virkelig kan faget. Han legger ned et stort arbeid for å få oss studenter til å finne glede i fagene. I pausene er han også svært delaktig sammen med studentene i det som opptar oss, og hva vi bryr oss om. Personer som jobber innenfor fagfeltet regnskap og revisjon (over hele landet) kjenner alle til Eddie, og alle kan skrive under på at vi er heldige som har han som foreleser.

Om Erlend Vik

Erlend er en utrolig flink foreleser som legger opp undervisningen på en pedagogisk, morsom og kreativ måte, med gruppearbeid, diskusjoner og konkurranser som Kahoot. Han får de kjedeligste ting til å bli spennende. Han tar seg god tid til å forklare, og legger ofte opp til at studentene selv må finne svaret på ulike problemstillinger. Han gir ingen ting gratis og stiller høye krav til oppgaver og innleveringer. I tillegg til å være klar i formidlingen av fagstoff, klarer han også belyse flere sider av de ulike temaene og på den måten besvare spørsmål med flere synspunkt. Han er et eksempel på en foreleser som henger med i tiden, og ikke bare holder seg til PowerPoint.

Sist oppdatert: 14.08.2017 15:23:53
Dele innhold