Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Aktuelt

Seminarstart for industrielt internett

Av: Eide Jan Ragnvald | Publisert: 08.02.2017 13:37:35

​Andre samling i seminarprogrammet om industrielt internett er i gang. Storsatsingen er et samarbeid mellom høgskolen, Protomore og iKuben.

​Kursholder og IT-mann Kristoffer Singstad var fornøyd med oppslutningen.
- Vi er veldig fornøyd med responsen og håper at dere får mye kunnskap som skal bli med tilbake til bedriftene deres. 
 
Hallgeir Gammelsæter HiMolde Industrielt internett.jpg

Rektor Hallgeir Gammelsæter oppfordret deltagerne til å omsette kunnskapen i bedriftene de jobber for. Foto: HiMolde/Jan Ragnvald Eide

 

Unikt etterutdanningsprogram

Molde Kunnskapspark har tidligere fått utdelt 1,5 millioner kroner til et etterutdanningsprogram i innovasjon med fokus på industrielt internett. Etterutdanningsprogrammet, som er unikt i Norge, skal løfte kompetansen til næringslivet i regionen innenfor innovasjonsledelse og industrielt internett for å styrke den internasjonale konkurransekraften.

Kunnskapsformidling i historisk perspektiv

Rektor Hallgeir Gammelsæter stod for åpningen av det nye kurset. Han dro frem de lange linjene. På 100 år har andelen av europeere som har høyere utdanning gått fra 2 til 40 %. Tidligere har rektor uttalt til Panorama at med de utfordringene som industrien står overfor i dag må det fokuserer på fremtidens muligheter. Ny teknologi, endrede forretningsmodeller og innovasjonsprosesser er derfor viktigere enn noen gang.
- Kunnskapsutviklingen stopper ikke her. Omsetting av kunnskap skjer i høyere grad utenfor akademia enn innenfor. Omsett det dere lærer her i organisasjonene dere jobber for formanet han kursdeltagerne.

Se mer detaljer om kurset her.

Sist oppdatert: 08.02.2017 14:16:55
Dele innhold