Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Aktuelt

Studiemiljøprisen 2017 – her er de nominerte

​Under åpningen av studieåret onsdag 16. august vil vinneren av årets Studiemiljøpris bli bekjentgjort. Her er de nominerte.

​Formålet med Studiemiljøprisen er å stimulere til tiltak som bedrer studiemiljøet ved Høgskolen i Molde, og skal gå til de som i løpet av studieåret har gjort en ekstra innsats for å bedre studiemiljøet.

Det kan være å legge til rette for sosiale tiltak for studentene på fritida eller tiltak som er relatert til studiemiljøet og som øker trivselen og kvaliteten på læringsmiljøet for studentene. nominerte studiemiljøprisen 2017 HiMolde.jpg


De nominerte til studiemiljøprisen 2017 er Andreas Hagerup Mostervik, Knut Hofgaard Eikre og Altug Õztürk.

I begrunnelsen for nominasjonen er det sagt:


Andreas Hagerup Mostervik:
Andreas har gjort en fantastisk jobb for studentersamfunnet i Molde. Han har startet opp moldestudentenes helseutvalg for å gi studentene på sykepleien en lettere inngang for å sosialisere seg med andre studenter på skolen. Han har også vært en fantastisk nestleder og pådriver i åpningsuka 2016 som var en stor suksess. Han er «mister sykepleie» og alltid smilende, sier aldri nei og vil bare det beste for studentene på høgskolen. Andreas er rett og slett en fantastisk person som fortjener denne prisen.

Knut Hofgaard Eikre:
Knut er en av personene som er med på å gjøre studentmiljøet i Molde så bra som det er. Han sitter i styret til et stort antall utvalg og er også aktivt med å promotere og ordne for sosiale arrangement.
Knut er alltid hjelpsom og opptatt av å inkludere internasjonale studenter i studentaktivitetene, og arbeider hardt for å skape et felles studentmiljø for alle studentene på høgskolen.

Altug Õztürk:
Altug har gjort en unik innsats på inkluderingsfronten, han er alltid klar for å hjelpe og strekker seg langt for andres ve og vel. Altug er en veldig imøtekommende person som bryr seg om studentene og deres studentmiljø. Han har fra første dag tatt initiativ til å styrke de sosiale aspektene i studenttilværelsen, og har lagt ned en solid arbeidsmengde for ESN Molde som president. Han sprer godt humør og skaper en god atmosfære hvor enn han er.

Sist oppdatert: 14.08.2017 15:25:51
Dele innhold