Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Aktuelt

Vil heve lederkompetansen i klubb-Norge

Av: Straumsheim Jens Petter | Publisert: 30.10.2017 14:31:46
DSC_2591

​Førsteamanuensis Kjell Marius Herskedal er fagansvarlig for kurset i klubbledelse.  Foto: Øystein Nerland, HiMolde.

​HiMolde vil bidra til at klubbledere i Norge får økt kompetanse. Sammen på laget har de fått med NFF og Møre og Romsdal idrettskrets.

​Like over nyttår, starter HiMolde opp et nytt lederopplæringsprogram for klubber og idrettslag i Norge.  Kurset i klubbledelse ser på grunnleggende ledelsesutfordringer og ledelsesferdigheter myntet på den norske klubbhverdagen.

 

I samarbeid med Møre og Romsdal Idrettskrets og NFF

- God ledelse, eller fraværet av det, kan ha mye å si for hvordan barn, unge og andre opplever sitt møte med idretten sier faglig leder for kurset, førsteamanuensis Kjell Marius Herskedal. Her er lederne i posisjon til å gjøre en forskjell. Hvordan dette kan gjøres på en bedre måte ønsker HiMolde å ta tak i sammen med idrettsorganisasjonene og forbund, og tilbyr nå et nytt studiepoengsgivende kurs for alle som har eller ønsker å inneha lederverv.

I tillegg til 7,5 studiepoeng, vil deltakerne sertifiseres i styrelederarbeid gjennom NIF sitt e-læringsprogram "Innføring i styrearbeid for idrettslag" eller i Fotballeder 2 (lede) og 3 (utvikle).  Det siste i samarbeid med NFF.

Ta kurset der du er

- Klubbledelse inngår i bachelorprogrammet i Sport Management ved HiMolde, men gjennom et eget opptak i januar, ønsker vi å nå ut til personer med lederverv innen den ikke-komersielle delen av norsk idrett.  Kurset er nettbasert og når dermed ut til hele Norge sier Kjell Marius Herskedal.

Kurset kan følges via Høgskolen i Moldes nettbaserte e-læringsplattform HiMoldeX.no, hvor undervisningsmateriell og videoforelesninger vil bli lagt åpent tilgjengelig fra studiestart. Du trenger derfor ikke å reise til Molde for å delta på kurset.

Kursavgiften (semesteravgiften) er kun kr. 745,- og inkluderer også pensum og annet kursmateriell.  Det skulle derfor ikke være noen økonomiske hindre i veien for å delta på kurset.

Søknadsfrist for deltakere på dette kurset er 3.1.18. (Normal søknadsfrist for emnestudenter er 1.12.17)

Les mer om kurset på www.himolde.no/studier/klubbledelse

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert: 13.11.2017 11:27:46
Dele innhold