HiMolde - Næringsgruppa
Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Næringsgruppa

 Næringsgruppa

Avdeling for næringsøkonomi har sin basiskompetanse innen samfunnsøkonomi og spesielt innenfor nytte- og kostnadsanalyser. Avdelingen har lange tradisjoner innen evaluering, utredninger og analyser av næringspolitiske virkemidler, ringvirknings- og næringsklyngeanalyser. 

 

Vi har lang erfaring med evalueringer og analyser av virkemidler til innovasjon og FoU. Spesielt har vi analysert resultater og effekter fra Forskningsrådets portefølje av forskningsbaserte innovasjonsprosjekter, samt langtidseffekter av Innovasjon Norges virkemidler.

Vi har også lang erfaring med studier av næringsklynger og ringvirkningsanalyser, spesielt knyttet til vår regions næringsliv. Dette innbefatter blant annet flere analyser om status og fremtidsutsikter for den maritime næringsklyngen i Møre og Romsdal og petroleumsrelaterte næringer i fylket.

I samarbeid med Metier er Møreforsking Molde én av fem konsulentkonstellasjoner i Norge som deltar i Finansdepartementets ordning for gjennomføring av kvalitetssikring av store statlige investeringer. Både avdelingene for Transportøkonomi og Næringsøkonomi deltar fra Møreforsking sin side.

 Gruppeleder

bremnes.png

Helge Bremnes
Stilling: Forskningsleder
Enhet: Møreforskning
Telefon: +47 71 21 42 95
E-post: Helge.Bremnes@hiMolde.no

 

 Medlemmer

Helge Bremnes, Forskningsleder. Møreforsking Molde

Bjørn G. Bergem, seniorrådgiver. Møreforsking Molde

Thomas Vekve, daglig leder. Møreforsking Molde

Arild Hervik, professor. Høgskolen i Molde

 Cristin

cristin.png
Sist oppdatert: 01.09.2016 12:20:39
Dele innhold