Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
For studentene

Si din mening!

Av: Straumsheim Jens Petter | Publisert: 04.10.2012 15:08:11
Dialogknappen
​Klikk på knappen for å gi dine tilbakemeldinger.
Fornøyd eller misfornøyd?
Bruk Dialogknappen og si din mening!
Dialogknappen er et meldingssystem der studentene kan si sin mening om ting som er bra eller dårlig ved Høgskolen i Molde. Vi er opptatt av studentene våre, og for at vi skal kunne forbedre oss er det viktig at du sier ifra. Henvendelsene kan handle om alt fra studiehverdagen, kvaliteten på forelesninger, ventilasjon, booking av grupperom, eksamen, service, timeplan og mye mer.

Hva skjer med meldingene?
For å sende inn en melding må du logge deg inn med ditt vanlige studentnummer og passord og tjenesten er helt anonym. Alle innspill som kommer inn via Dialogknappen vil bli behandlet, og i løpet av en uke skal du kunne sjekke status på din sak.
 
Husk at:
Dialogknappen er et viktig verktøy for ansatte og studenter ved Høgskolen i Molde, allikevel ønsker vi at studenten skal ha en god dialog, og direkte kontakte med sine forelesere. Har du spørsmål eller klager skal du ikke være redd for å ta det opp med en fagansvarlig.

Si din mening her: https://servicedesk.himolde.no/#/new?category=2​

 
 
Link til KVASE: http://kvalitet.himolde.no  
 
Sist oppdatert: 27.11.2017 08:24:04
Dele innhold