Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
For studentene

Si din mening!

Av: Straumsheim Jens Petter | Publisert: 04.10.2012 15:08:11
Dialogknappen
​Klikk på knappen for å gi dine tilbakemeldinger.
Fornøyd, misfornøyd eller behov for å varsle?
Bruk Dialogknappen og si fra!
Dialogknappen er et meldingssystem der studentene kan si sin mening om ting som er bra eller dårlig ved Høgskolen i Molde. Det er også et varslingssystem om du ønsker å varsle om alvorligere ting som du opplever ved skolen. 

Vi er opptatt av studentene våre og det er viktig at du sier fra til oss slik at vi kan hjelpe deg. Du kan melde fra om alt fra studiehverdagen, kvaliteten på forelesninger, ventilasjon, booking av grupperom, eksamen, timeplan og mye mer. Du kan også varsle om alvorligere ting, som feil saksbehandling, mobbing, seksuell trakassering, diskriminering eller annet. 

Hva skjer med meldingene?
For å sende inn en melding må du logge deg inn med ditt vanlige studentnummer og passord. Din henvendelse vil bli behandlet som en anonym henvendelse og kun en saksbehandler kan lese henvendelsene som kommer til Dialogknappen. Alle innspill som kommer inn via Dialogknappen vil bli behandlet og i løpet av en uke skal du kunne sjekke status på din sak.
 
Husk at:
Dialogknappen er et viktig verktøy for ansatte og studenter ved Høgskolen i Molde, likevel ønsker vi at du som student skal ha en god dialog og kunne kontakte dine forelesere direkte. Har du spørsmål eller klager skal du ikke være redd for å ta det opp med en fagansvarlig.

Si din mening her: https://servicedesk.himolde.no/#/new?category=2​

 
 
Link til KVASE: http://kvalitet.himolde.no  
 ​
Sist oppdatert: 23.01.2018 11:21:32
Dele innhold