Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Digital postkasse for studenter

Av: Straumsheim Jens Petter | Publisert: 01.06.2016 12:50:06

I løpet av sommeren 2016 vil HiMolde begynne å sende ut post elektronisk til din digitale postkasse i stedet for på papir. Skaff deg digital postkasse nå!

Hvorfor skal jeg ha digital postkasse?

 

Alt på ett sted

Alle offentlige organer er pålagt å ha digital kommunikasjon som primær kanal fra 1. juni 2016. Det vil si at alle offentlige organer du har noe med å gjøre, vil begynne å sende deg brev elektronisk. Private aktører har også begynt å ta i bruk digital kommunikasjon.

Tilgjengelighet

Du får posten der du er, uavhengig av folkeregistrert adresse, semesteradresse og utenlandsopphold.

Bra for miljøet

Det offentlige sender årlig ut 40 millioner brev til innbyggerne, det vil si papir nok til å dekke et område på størrelse med Grønland.

Kjapt og billig!

Du vil få raskere svar fra HiMolde, ved at brev og dokumenter som skal sendes til  deg vil automatisk være tilgjengelig i din digital postkasse når det er klart. I tillegg vil færre utgifter til utsendelse av brev i papir gir mer penger til HiMoldes viktigste gruppe: deg som student

Slik oppretter du digital postkasse

Velg og opprett digital postkasse på norge.no. Der finner du informasjon om hvordan du oppretter postkassen din, velger leverandør og sørger for at det offentlige registrerer valget ditt.

Slik bruker du postkassen

Når du har valgt leverandør, registrerer du e-post og mobiltelefonnummer og lager et passord. Begge leverandører har apper for telefon og nettbrett, slik at du enkelt får tilgang på posten din uansett hvor du er. Du vil få varsling på e-post og/eller mobil når du har ny post i den digitale postkassen. Dette er en sikker løsning for alle typer brev og dokumenter.

Spar miljøet og få posten din dit du er, opprett din digitale postkasse i dag!

Sist oppdatert: 01.06.2016 13:53:03
Dele innhold