Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Ombygging eller nygbygging? Følg med på prosessen

Av: Straumsheim Jens Petter | Publisert: 28.11.2013 11:15:02
annymb
​Molde Campus
Det har de senere år vært utredet mulighet for å sette opp et nytt bygg mellom eksisterende bygninger på campus som skulle romme ulike fasiliteter. Kostnaden ble anslått til 110 millioner kroner, noe som resulterte i at styret ved HiMolde ba om å få utredet andre alternativ til nybygg. 

Statsbygg har engasjert Bergersen Arkitekter i Trondheim og første utkast til ombygging finnes her. Forslaget har fått mange positive reaksjoner og det er også kommet gode innspill til forbedringer. Det er blant annet foreslått at bokhandelen, samskipnaden og studentorganisasjonene flytter ned og samles i underetasjen øst for kantina. Nå arbeider arkitektene videre med endringsforslagene.

Planen er å framskaffe et godt nok beslutningsgrunnlag til styremøtet i desember, både når det gjelder løsninger og kostnader, til at det kan besluttes om vi videre med ombyggingsplanene.

 

Dere kan få innblikk i plantegningene som foreligger nå på http://www.himolde.no/okonomi-og-personal/bygninger/Sider/side.aspx

Sist oppdatert: 31.03.2015 08:58:16
Dele innhold