Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Vil skape et mer levende studentmiljø

Av: Straumsheim Jens Petter | Publisert: 17.04.2013 15:08:19
Ellingsve
​Hanna Ellingsve er ny leder i iStudent.
Hanna Ellingsve (23) ble i februar valgt som ny leder i iStudent. Sammen med resten av styret ønsker hun å skape et mer levende studentmiljø.
Bergensjenta går førsteåret ved Logistikk og Supply Chain Management. Fra før av har hun en bachelor i Varehandel og Markedsføring fra BI i Bergen.
- Jeg valgte å bli leder i iStudent fordi jeg liker å engasjere meg. I tilegg er det relevant for meg når jeg skal ut i jobb senere, jeg har lyst på en stilling innenfor ledelse og da er det veldig greit å begynne i skolesammenheng, sier hun.
Hun forteller at styret består av syv engasjerte studenter som har lyst til å få ting til å skje.
 
Vil engasjere studentene
Ellingsve og resten av styret har ambisjoner om å få til et mer aktivt studentmiljø og engasjere studentene til å delta mer.
- Tidligere har det vært et veldig internt miljø og det har vært de samme som har møtt opp hver gang. Jeg ønsker at alle studentene ved Høgskolen skal se verdiene i det som skjer og delta. Jeg har lyst at studentene skal ha det kjekt og ville komme på neste arrangement, sier hun.
Styret har planer om å få til flere og større arrangementer, de har lyst til å arrangere flere foredrag, idrettsdager og sosiale sammenkomster for studentene.

Kreativ og synlig

Hun mener at et bra studentmiljø er viktig, spesielt når man kommer langveisfra, som mange av studentene på Høgskolen i Molde gjør.
- Jeg mener det er viktig med et bra studentmiljø, men da er det også viktig at studentene er aktiv og deltar på det som skjer. Du trenger ikke engasjere deg sånn som meg, men være med, det er der du treffer folk.
Ellingsve forteller at en av utfordringene til styret er økonomi.
- Vi har begrenset med midler, men jeg tror vi kan komme veldig langt med å være kreativ. Vi i styret ønsker også å være mer synlig på campus. Vi vil at nåværende og framtidige studenter skal forstå hva de forskjellige utvalgene står for, hva vi gjør og hva vi kan tilby, sier hun.
 
Samarbeid med Volda og Ålesund
Lederen håper også at de fremover kan få til et samarbeid med Høgskulen i Volda og Høgskolen i Ålesund.
- Alle skoler har sine verdier og sine ting de er flinke på. Det hadde vært utrolig kjekt å få til et samarbeid, spesielt med tanke på at alle høgskolene ligger i samme region. I fjor ble det arrangert felles idrettsdag og jeg håper det vil bli videreført.
 
Vinteruka ble en suksess
Vinteruka gikk av stabelen forrige uke og Ellingsve forteller at det var en suksess.
- Vi vet ikke resultatet enda så det kan jeg ikke si noe om, men oppmøte var helt fantastisk. Det blir ikke underskudd i år i hvert fall, det er det eneste jeg vet. De har gjort en fantastisk jobb og jeg syns det er så kjekt å se at det fungerer, sier hun med et smil.
Hun legger til at nå begynner prosessen med å velge styret for Åpningsuka.
 
- Molde har mye å tilby
Hun håper at samarbeidet som har vært med ledelsen på Høgskolen blir enda bedre.
- Jeg håper at Høgskolen ser det samme som vi ser, for at de skal rekruttere elever og for at studentene skal snakke fint om skolen så må vi også ha noe å tilby utenom det faglige. Molde er et lite sted, men har mye å tilby, det må vi forteller våre studenter og framtidige studenter, avslutter den engasjerte lederen.
 
Sist oppdatert: 31.03.2015 08:58:41
Dele innhold