Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Åpningsdagen onsdag 15. august

Moldehavn_s

Åpningen av studieåret vil finne sted på rådhusplassen kl. 11.00

Offisiell åpning av studieåret 2018/19 er onsdag 15. august kl. 11.00 og vil finne sted på Rådhusplassen, midt i Molde sentrum.  Etter åpningen skal studentene møte for linjevise opprop og orienteringsmøter kl 13.15 på Høgskolen i Molde.

​Gratis busser vil frakte alle studenter fra åpningsarrangementet på rådhusplassen til høgskolen.

Studenter ved bachelorprogrammene i marin logistikk og økonomi, petroleumslogistikk og sykepleie, med studiested Kristiansund, skal også møte på rådhusplassen i Molde. Egne busser vil frakte studentene fra Kristiansund til Molde til arrangementet med retur til Kristiansund etterpå.  Se forøvrig eget program for Kristiansundsstudentene.

Linjevise opprop

Alle nye studenter må møte på opprop og informasjonsmøter, som finner sted på høgskolen kl. 13.15. NB! Eget tidspunkt for studenter i Kristiansund.
Plakater og infoskjermer vil henvise til hvor de enkelte studiene har opprop.

Dersom du ikke kan møte på oppropet, registrer dette her: https://response.questback.com/hgskolenimolde/fravaer2018 

Faddergrupper

Etter orienteringsmøtene vil du møte faddergruppe din. Den vil vise deg høgskolen og hjelpe deg med å bli kjent med andre studenter.

 

Parkering

Det er vanskelig å finne parkeringsplass på Molde Campus på Åpningsdagen. De som ikke kan gå eller sykle til høgskolen bør ta buss.  Bildet viser hvor det er lovlig (grønne områder) å parkere.

 p-bilde


Kollektivtransport

Rutetidene og informasjon om kollektivtilbudet til FRAM, finner du på frammr.no eller ved å ringe 177. Verdt å vite at med FRAM-appen kan du søke i reiseplanleggeren, kjøpe billetten og sjekke eventuelle avvik på avgangen også.

 

Sist oppdatert: 07.08.2018 14:23:23
Dele innhold