HiMolde - Ny student i Molde
Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Ny student i Molde

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Under vil du finne artikler som kan være nyttige og gi deg gode tips mens du forbereder deg til å bli student. På menyen til venstre finner du konkret informasjon om ting som er viktige å få med seg. 

Studentlivet kan værekaotisk i begynnelsen. Man trer inn i en ny verden av ord, titler og begrep. En liten trøst kan være at alle som har studert før deg, har vært like forvirret en gang. Disse sidene vil forhåpentligvis hjelpe deg litt på vei ved å presentere Høgskolen i Molde og forskjellige ting man vil komme bort i som fersk student.
 
Du finner informasjon om skolen og litt om det å være student i menyen til venstre. Følg ellers med her for studentnyheter.​​​​​​
Ny student i Molde - Tidlig ute
Tidlig ute?
Studiehåndboka er tingen for deg som liker å sette deg inn i ting på forhånd. Under omtalen av de enkelte kursene vil du finne informasjon om pensum.NB! Fullstendig pensumliste er ikke lagt ut ennå. Se mer her.
Åpningsuka
Åpningsuken
Under åpningsuka vil det være faddere som tar seg av nye studenter og viser dem byen, skolen og studentmiljøet. Dette er en glimrende måte å bli kjent med dine nye medstudenter på. Åpningsuka finner du her på facebook.
Ny student i Molde - Forkurs matte
Forkurs i matematikk
Hvis du sliter litt med formler og algebra kan det være en god ide å møte på forkurs i matematikk. Kurset blir arrangert i uke 32 og har oppstart på mandag, den 10. august.
Ny student i Molde - Orienteringsvansker
Orienteringsvansker
Semester? Kollokvie? Studiepoeng? Fronter? StudentWeb? Campus? Som fersk student vil du komme borti en rekke merkelige ord og begreper som du kanskje ikke har hørt før, og som du sikkert ikke vet hva betyr. Prøv vår orienteringsordliste for en lett innføring.
Sist oppdatert: 14.06.2017 11:21:55