Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Bachelor i petroleumslogistikk

På grunn av lave oljepriser presses næringen til å tenke bedre ressursutnyttelse og kostnadsreduksjon for å opprettholde lønnsomheten. Petroleumslogistikkstudiet ved HiMolde er viktig for få bedre lønnsomhet gjennom effektive logistikkløsninger.

Petroleumslogistikkstudiet fokuserer på å få til bedre lønnsomhet og flyt i de tjenestene som plattformene og installasjonene på sokkelen er avhengig av gjennom gode logistikkløsninger. Studiet er designet for å møte de kompetansebehovene som olje- og gassektoren har.

Jobbmuligheter

Langs hele kysten er det etablert en rekke forsyningsbaser. Disse har behov for kompetanse innen logistikk som tar særlig hensyn til de behovene som denne næringen har.

Med en bachelorgrad i petroleumslogistikk vil du kunne jobbe med:

  • Komplekse logistikkoperasjoner forbundet med olje og gass 
  • Oppdragsleder eller medarbeider i prosjekter 
  • Forhandling og innkjøp av varer og tjenester 
  • Utvikling av leverandørkjeder 
  • Planlegging og gjennomføring av vedlikehold 
  • Innkjøp av logistikkfunksjoner og -tjenester 
  • Offentlig forvaltning knyttet til logistikk 
  • Helse, miljø og sikkerhet

Studiested Kristiansund

Studiet er lagt til Høgskolesenteret i Kristiansund, siden det er en viktig lokasjon med hensyn til basefunksjoner og for-syninger til olje- og gassvirksomheten i Norskehavet. Felt som Draugen, Ormen Lange og Kristin, har Kristiansund som baseby. Studentene får dermed en unik mulighet til å knytte kontakt med sentrale offshore- og logistikkbedrifter.

Studiets innhold

Studiet vil gi en yrkesrettet utdanning med inn-slag av logistikk og Supply Chain Management,økonomi og administrasjon, transportfag, prosjektledelse, olje- og gassteknologi og HMS. Valgmulighetene er mange. I løpet av studiets andre år kan du, som alternativ til fag på høgskolen, velge ett semester ved en av våre utenlandske samarbeidsinstitusjoner eller ta utplassering i bedrift.

Videre studiemuligheter

Studenter som fullfører dette studiet, kan søke opptak til internasjonale masterstudier i logistikk ved Høgskolen i Molde.


Se også Høgskolesenteret i Kristiansunds egne nettsider på www.hiksu.no  

 Kontaktperson for studiet


 "Det mest positive ved å studere ved HiMolde, er at skolen er så spesialisert innen logistikk.  Dette sikrer kvalitet på fag og forelesere. 
I tillegg er det fint å oppleve Nordmøre."

Hilda Birgitte Kleppe
Student, Petroleumslogistikk
Sotra

Studiet er lagt til Høgskolesenteret i Kristiansund

HIK-grey.png

Sist oppdatert: 13.03.2017 13:04:03
Dele innhold