HiMolde - Studer sport management og idrett og adventure
Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Studer sport management og idrett og adventure

​Hvorfor studere Sport ved HiMolde?

Her kan du høre fra en av våre studenter hvorfor du bør studere Sport hos oss.

 
 

Jobbmuligheter

Du blir kvalifisert til å utføre arbeidsoppgaver innen ledelse, markedsføring, økonomi, instruksjon, trening og planlegging av arrangementer. Våre tidligere studenter arbeider eksempelvis i Idrettsforbundet, Idrettskretser, særforbund, og idrettsklubber.

 

 

​Idretten blir stadig mer profesjonalisert og regulert. Det kreves solide kunnskaper for å lede en klubb. Høgskolen i Molde tilbyr utdanninger både til utøvere og ledere innen idretten. Våre Sport Management studier er kjent for sin ledelsesprofil, og årsstudiet i idrett og Adventure er tilrettelagt for aktive idrettsutøvere, trenere og lærere.

Sport Managementstudiet har en unik profil der spesifikke idrettsfag kombineres med generelle fag innen økonomi og administrasjon. I tillegg har vi egne Sport Managementemner som Adventure Management, Sportsøkonomi og "International Business of Sport".
 
Vår Sport Managementavdeling har et nært samarbeid med blant annet Norges Idrettsforbund, Norges Fotballforbund, Møre og Romsdal Idrettskrets, Molde Fotballklubb og lokalidretten i Molde. I det siste semesteret i bachelorgraden gis det mulighet for utplassering i en idrettsorganisasjon. Her får studentene viktig jobbkvalifiserende erfaring.

I tillegg til Bachelorstudiet i Sport Management tilbyr vi årsstudium i Idrett og Adventure. Et praktisk og teoretisk studie av kroppens grunnlag for bevegelse, trening av fysiske ferdigheter, instruksjon av treningsgrupper og ledelse av "sport adventures". Noen av emnene er felles for både Sport Management og Årsstudium i Idrett. Dette gir mulighet for å søke innpass på andre år av Sport Managementprogrammet.

​I Molde finnes ekspertisen, kunnskapen og kulturen - vil du også bli en del av dette?

 

Hvorfor studere Sport hos Høgskolen i Molde?

Her kan du høre fra en av våre studenter hvorfor du bør studere Sport hos oss.

 

 

 

Jobbmuligheter

Du blir kvalifisert til å utføre arbeidsoppgaver innen ledelse, markedsføring, økonomi, instruksjon, trening og planlegging av arrangementer. Våre tidligere studenter arbeider eksempelvis i Idrettsforbundet, Idrettskretser, særforbund, og idrettsklubber.

 

Hvorfor Høgskolen i Molde?

Idretten blir stadig mer profesjonalisert og regulert. Det kreves solide kunnskaper for å lede en klubb. Høgskolen i Molde tilbyr utdanninger både til utøvere og ledere innen idretten. Vår Sport Management utdanning er kjent for sin ledelsesprofil, og årsstudiet i idrett og Adventure er tilrettelagt for aktive idrettsutøvere, trenere og lærere.

På Høgskolen i Molde finnes ekspertisen, kunnskapen og kulturen - vil du også bli en del av dette?

 
 

 Kontaktperson for studiene

 Idretten profesjonaliseres

ole-jacob-strandhagen-mfk 360pix.jpg

"Idretten profesjonaliseres og budsjettene vokser. Toppfotballklubbene er i dag store bedrifter med komplekse utfordringer. Vi skiller oss fra andre virksomheter på flere områder, f. eks når det gjelder kjøp og salg av spillerrettigheter, den store andelen sponsing som finansiering og ikke minst de sportslige resultatenes betydning for de økonomiske rammebetingelsene. Vår suksess blir ofte målt i sportslige resultater.

Dette er en krevende, men spennende bransje, og vi er veldig glade for å ha Høgskolen i Molde med på laget."

Ole Jacob Valla Strandhagen
Tidligere økonomistudent ved HiMolde
Økonomisjef (CFO), Molde Fotball AS

 Samarbeidsavtale med NFF

 

 Framtidas proffe ledere

sportmanagementstudenter.jpg

Det stilles større krav i idretten - profesjonelle ledere kommer inn.

På Høgskolen i Molde utdannes ledere som skal sørge for at idrettsklubber overlever i et stadig tøffere klima.

Les hele artikkelen i Romsdals Budstikke her.

Sist oppdatert: 27.03.2018 10:37:52
Dele innhold