Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

IT - Årsstudium både på nett og campus

IT-kursene ved HiMolde inngår som sentrale emner i logistikk- og økonomistudiene.  I tillegg tilbyr vi et årsstudium i informasjonsbehandling. Næringslivet har stort behov for nettopp denne type kompetanse.   

Studér IT som nettstudium

Årsstudiet i IT tilbys også for nettstudenter med egen kode i Samordna opptak
(211 187). Innholdet i nettstudiet er identisk med det ordinære tilbudet som gis på Molde Campus, men alle ​forelesninger kan følges på nett via vår åpne kursportal Canvas

 

 

Det aller meste er åpent og krever ikke innlogging.  Kunngjøringer, diskusjoner og innlevering av obligatoriske oppgaver krever innlogging, samme brukernavn og passord som for studentkontoen. Ved problemer med innlogging, kontakt IT-senteret.

Les videre om:

OBS: Hvert emne har diskusjonsforum for spørsmål (bruk dette).

Spørsmål om selve studiet stilles på diskusjoner for årsstudiet, evt (hvis av privat art) på epost til studieleder.

Vedrørende oppmøte ved studiestart for nettstudentene

OBS: Nettstudentene i IT skal kun møte i Molde på eksamensdatoene. De trenger ikke møte opp i Molde 15. august, slik de kanskje har blitt informert fra samordna opptak.

 

kristoffer singstad.png

DET ER MYE IT I FISK

 

"Maritech har drevet med digital sjømat i snart 40 år. Norsk eksport av sjømat har lange tradisjoner, og er en bransje med utrolig flinke folk. Vi ser dette fra dataverdenen, og som samarbeidspartner må vi gi løsninger som gjør kunden enda bedre i konkurransen i et globalt marked.

Til det er anvendt IT vårt redskap. F. eks forlanger konsumenten at mer og mer skal kunne spores. Hvor er fisken fanget, hva har den spist? Dette skal dokumenteres, og enten fisken selges i Dubai eller Drøbak skal historien kunne fortelles. Det handler om matvaretrygghet, og IT gjør det mulig."

Kristoffer Singstad
Chief Technology Officer, Maritech AS

Sist oppdatert: 06.08.2018 09:45:31
Dele innhold