Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Siviløkonom

Siviløkonomtittelen ved Høgskolen i Molde er basert på en femårig utdanning bestående av et 3-årig bachelorgradsstudium og et 2-årig mastergradsstudium.

Grunnlaget for en siviløkonomutdanning ved Høgskolen i Molde dannes som nevnt over ved et 3-årig bachelorgradsstudium i økonomi og adminstrasjon og et 2-årig mastergradsstudium i økonomi og administrasjon.

Mastergradsstudiet skal gi en dypere innsikt i teorier og metoder innen mer avgrensede fagområder enn i bachelorstudiet. Mastergradsstudiet skal også gi grunnlag for selvstendig vitenskapelig arbeid.

Med tittelen siviløkonom vil du være godt kvalifisert for ledende funksjoner i alle typer bedrifter i mange bransjer. Utdannelsen dekker et bredt fagområde og det er få utdannelser som gir tilsvarende kompetanse og bruksmuligheter, både innen privat og offentlig sektor.

Sist oppdatert: 14.09.2015 14:42:29
Dele innhold