Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Dokumentasjon

Av: Hestad Jostein | Publisert: 24.03.2015 09:28:55

Dokumentasjon og ettersendinger

 
 
Når skal jeg laste opp dokumentasjon?
Vi anbefaler at du laster opp dokumentasjon i Søknadsweb så snart du har søkt. Søknader uten gyldig dokumentasjon vil ikke bli hehandlet.
Tidligere studenter ved HiM trenger ikke sende inn dokumentasjon på det som er gjennomført ved vår høgskole.
I søknadsweb kan du samtykke til resultatutveksling. Da vil vi få tilgang til studier og emner du har bestått ved de fleste norske universiteter eller høgskoler.
 
For søkere med søknadsfrist 1.mars er frist for opplasting av dokumentasjon 1.mars. For søkere med søknadsfrist 15.april er endelig frist for opplasting av dokumentasjon 15.april.
For utdanning, kurs, språktester og praksis du gjennomfører i vårsemesteret er ettersendingsfristen 1. juli.
 
 
Jeg rekker ikke å laste opp endelig vitnemål/karakterutskrift innen ettersendingsfristen 1.juli
Forsinkelse med ettersending av endelig vitnemål/karakterutskrift innen fristen 1.juli må varsles og begrunnes. Dersom du blir forsinket med å sende inn dokumentasjon må du kontakte oss på Opptak@himolde.no. Vi kan ikke garantere at dokumentasjon som sendes inn etter denne datoen vil bli behandlet i forbindelse med årets opptak.
 
 
Jeg har sendt inn søknad og dokumentasjon. Er det sannsynlig at jeg får tilbud?
Vi har dessverre ikke kapasitet til å svare på slike henvendelser grunnet stor arbeidsmengde i opptaksperioden. Du kan selv se på nettsøknaden din under «status» om søknaden er under behandling og om du etter hvert får tilbud, står på venteliste eller får avslag.
 
 
Må jeg laste opp dokumentasjon elektronisk?
Dersom du av ulike årsaker ikke kan laste inn dokumentasjon elektronisk kan du sende på e-post til Opptak@himolde.no eller til Høgskolen i Molde, Postboks 2110, 6411 Molde. Merk forsendelsen med «opptak».
 
 
Må dokumentasjonen være attesterte kopier?
Nei, vi krever ikke attesterte kopier.
Etter studiestart vil vi imidlertid gjennomføre vitnemålskontroll der et tilfeldig utvalg av studenter vil bli bedt om å sende inn originaldokumentasjon slik at høgskolen kan få bekreftet at innsendt dokumentasjon er korrekt. 
 
Sist oppdatert: 15.02.2017 15:03:27
Dele innhold