Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Følgeskjema og dokumentasjon

Av: Hestad Jostein | Publisert: 19.02.2015 12:58:49
 
Når skal jeg sende inn papirer? 
Innsendingsfristen for dokumentasjon er 20. mars for søkere som har 1. mars som søknadsfrist, og 10. mai for søkere som har 15. april som søknadsfrist. Du får informasjon og følgeskjema på din nettsøknad ca. 1 uke etter søknadsfristens utløp.
 
For dokumentasjon på utdanning og praksis du gjennomfører i vårsemesteret er ettersendingsfristen 1. juli.
 
 
Jeg har ikke fått tilsendt følgeskjema 
Ingen får tilsendt følgeskjema i posten lenger. Følgeskjemaet finner du på nettsøknaden din under «brev» ca. 1 uke etter søknadsfristens utløp. Du får beskjed fra Samordna opptak når dette er tilgjengelig på din søknad.
 
 
Jeg rekker ikke å sende inn følgeskjema og dokumentasjon innen innsendingsfristen 
Noen dagers forsinkelse for innsendelse innen fristene 20. mars eller 10. mai til HiM er i orden. Dersom du blir mer forsinket med å sende inn dokumentasjon, kontakt oss på opptak@himolde.no.
 
Ettersendingsfristen 1. juli er absolutt, og vi kan ikke garantere at dokumentasjon som sendes inn etter denne datoen vil bli saksbehandlet i forbindelse med årets opptak.
 
 
Jeg har ikke anledning til å sende inn følgeskjemaet, kan noen andre gjøre det for meg? 
Ja, en annen person kan sende inn følgeskjema og dokumentasjon for deg.
 
 
Jeg har sendt inn følgeskjema og dokumentasjon, kan dere sjekke om det er mottatt? 
Nei, vi har dessverre ikke kapasitet til å svare på slike henvendelser grunnet stor arbeidsmengde i opptaksperioden. Du kan selv se på nettsøknaden din under «status» om ditt følgeskjema er registrert mottatt hos din saksbehandler i det samordna opptaket. Det kan ta opptil 10 dager før nettsøknaden er oppdatert med denne informasjonen.
 
 
Må jeg sende inn følgeskjemaet? 
Søkere som har elektronisk vitnemål i Nasjonal Vitnemålsdatabase og som ikke har annen dokumentasjon som skal sendes inn i forbindelse med opptaket, trenger ikke å sende inn følgeskjemaet. Dersom du har fått beskjed om at du allerede er registrert med 2 tilleggspoeng for høyere utdanning/ folkehøgskole/ militærtjeneste trenger du heller ikke å sende inn følgeskjema med dokumentasjon på dette.
 
 
Kan jeg sende inn dokumentasjon elektronisk? 
Nei, all dokumentasjon må sendes inn på papir pr. post.
 
 
Må dokumentasjonen være attesterte kopier?
Nei, vi krever ikke attesterte kopier.
 
 
Sist oppdatert: 08.04.2015 13:43:31
Dele innhold