Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Hvorfor velge sykepleierutdanning ved HiMolde

Av: Straumsheim Jens Petter | Publisert: 28.09.2012 13:17:07
Sykepleiere med personlig og profesjonell kompetanse
Formålet med sykepleierutdanningen er å utdanne ansvarsbevisste, reflekterte, endrings- og pasientorienterte sykepleiere med en personlig og profesjonell kompetanse som er i samsvar med fagets utvikling og samfunnets behov. Sykepleierutdanningen bygger undervisning og veiledning på erfarings- og forskningsbasert kunnskap, og vektlegger at pasientens kunnskap og livssituasjon integreres.
 
En viktig del av studiet er knyttet til utøvelse av sykepleie i praksis og utdanningen orienterer seg mot det forsknings- og fagutviklingsarbeidet som foregår der. Høgskolen har et godt samarbeid med praksisstudiefeltet, og har avtaler med kommune- og spesialisthelsetjenesten i Romsdal og på Nordmøre som gir studentene mulighet for et mangfoldig og kvalitativt godt praksisstudie.
 
Molde Campus og Høgskolesenteret i Kristiansund
Høgskolen kan tilby studentene fine lokaler i nyere skolebygg på Kvam i Molde, hvor fellesundervisningen foregår. I tillegg får studiegruppe Kristiansund tilbud om noe teoriundervisning ved Høgskolesenteret i Kristiansund.
 
Studieveiledning
Som student møter man mange utfordringer – både faglige og i studiesituasjonen. Høgskolen i Molde ønsker at studentene finner seg til rette i studiet de har valgt og at de får svar på spørsmål som dukker opp underveis. Det kan være spesielt mange spørsmål og utfordringer i begynnelsen av et nytt studie. Sykepleiestudentene får studieveiledning i både første og andre semester.
 
Samarbeid med vernepleierutdanningen
Høgskolen i Molde, avdeling for helse- og sosialfag, har også bachelor i vernepleie. Sykepleierutdanningen og vernepleierutdanningen samarbeider om å gi et felles undervisningstilbud innenfor målene i rammeplanens felles innholdsdel og har fokus på kunnskap og forståelse for tverrfaglig og tverretatlig samarbeid. Sykepleier- og vernepleierutdanningen samarbeider om læringsaktiviteter i alle tre studieår.

 

Sist oppdatert: 09.02.2018 10:29:09
Dele innhold