HiMolde - Bli autorisert sykepleier
Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Bli autorisert sykepleier

 Bli autorisert sykepleier

​Norge trenger flere sykepleiere. Høgskolen i Molde har lange tradisjoner for å utdanne dyktige sykepleiere som brenner for yrket sitt. Å studere sykepleie er populært som aldri før og Høgskolen i Molde har hatt en stor økning i søkere til sykepleierutdanningene våre.

Høgskolen i Moldes helse- og sosialfagutdanningene er kjent for høy kvalitet, både i teori- og praksisundervisning, med tett oppfølging av studentene og godepraksisplasser.

Sykepleierutdanningen har studiested , med studiegrupper i både Molde og Kristiansund. Undervisningen som gis til samlet kull vil foregå i Molde. Praksisstudiene vil skje i Romsdal og på Nordmøre.

I tillegg til bachelorstudiet i sykepleie tilbyr vi en rekke tverrfaglige videreutdanninger og mastergrad i helse- og sosialfag.  Felles for alle disse er at de er deltidsstudier med opptak annenhvert år. 

Hvorfor studere sykepleie

Her kan du høre fra en av våre sykepleiestudenter hvorfor du bør studere sykepleie hos Høgskolen i Molde.


 

Jobbmuligheter

Behovet for sykepleiere øker, og våre studenter er etterspurte. Sykepleiere arbeider med både barn, unge, voksne og eldre og samarbeider ofte tverrfaglig med andre yrkesgrupper. Som autorisert sykepleier kan du jobbe overalt i hele Norge og Skandinavia.

Kjersti Horjen.png

STORE JOBBMULIGHETER

"Som sykepleier har en mange jobbmuligheter etter endt utdanning. På et mindre studiested får en et mye tettere studiemiljø. Det er kjempesosialt og vi ser hverandre hele tida. Vi i klassen får et godt miljø og en blir trygg på hverandre. Folk trives rett og slett fordi miljøet er lite. Den tette kontakten med faglærerne er også en stor fordel."
Kjersti Horjen
bachelorstudent, sykepleie

Sist oppdatert: 09.02.2018 10:29:42