Snart student

Snart student?

Tusen takk til deg som har søkt studieplass ved HiMoldes studier i Molde eller Kristiansund høsten 2020.  En rekordstor økning i søkertallene betyr at studiene våre er populære og relevante.  Vi jobber nå med å behandle søknader og forberede studiestarten på en god måte.  I slutten av juli vil vi sende ut brev med tilbud om studieplass, og de som får tilbud om plass vil få noen dagers frist på seg til å takke ja eller nei til studieplass.  Studiestart er onsdag 12. august.  I mellomtiden kan du gjøre en del ting for å være best mulig forberedt. 

Meld deg inn i Facebookgruppen "Ny student" ved HiMolde

Vi har opprettet en felles Facebookgruppe for alle nye studenter ved HiMolde.  Her vil vi gi deg oppdatert informasjon om studiestart, faddergrupper, arrangement m.m. 

Møt årets studentverter

Studentsamskipnaden i Molde (SiMolde) har en egen studentverttjeneste som kan hjelpe deg i gang som ny student. I år har vi fått med oss Elicé Gandrudbakken, Michael Henrik Tennebekk, Ida Aagaard-Nilsen, Ingvild Aase, Emilie Grimnes og Silje Marita Vedvik på laget. De er tilgjengelige på dagtid under hele studiestarten. Les mer om hva de kan hjelpe deg med her.

Trenger du bolig?

Studentsamskipnaden i Molde (SiMolde) ønsker deg velkommen til HiMolde som student og boligsøker. Vi har 362 boliger til disposisjon fordelt på 3 ulike steder i Molde: Kvam, Glombo og Molde Campus. Alle våre boliger er møblert, og det er tilgang til vaskeri og internett. 

Sjekk også Hybel.no og Finn.no for private hybler eller leiligheter.

Skal du studere i Kristiansund så finner du informasjon om boligmuligheter her

Bli kjent med Molde

Bli kjent med Kristiansund