Åpningsdagen 21. august

Offisiell åpning av studieåret 2019/20 er onsdag 21. august kl. 12.00 og vil finne sted på Rådhusplassen, midt i Molde sentrum.  Etter åpningen skal studentene møte for linjevise opprop og orienteringsmøter kl 14.15 på Høgskolen i Molde. ​Gratis busser vil frakte alle studenter  både til og fra åpningsarrangementet på rådhusplassen.

Dagny og Jesper Jenset er artistene under konserten på Rådhusplassen kl.21.00.

Møt din faddergruppe først

På selve åpningsdagen, 21. august, skal alle nye studenter først møte opp på høgskolen.  Kl 09.15 vil du bli møtt av dine faddere og du vil bli tildelt en faddergruppe.  Her vil du få viktig informasjon om åpningsuka  og sammen drar dere med busser til Rådhusplassen for den offisielle åpningen av studieåret kl. 12.00.  Etter åpningsarragmentet blir dere busset tilbake til høgskolen for linjevise opprop og mer informasjon.

Egne tider for studentene i Kristiansund

Studenter ved bachelorprogrammene i Kristiansund, skal møte på Høgskolesenteret i Kristiansund (Industriveien 18) kl..10.00 for transport til Molde, der de skal delta på felles åpningsarrangement på Rådhusplassen kl. 12.00. 

Linjevise opprop

Alle nye studenter må møte på opprop og informasjonsmøter, som finner sted på høgskolen kl. 14.15. NB! Eget tidspunkt for studenter i Kristiansund.
Plakater og infoskjermer vil henvise til hvor de enkelte studiene har opprop.

Parkering

Det er vanskelig å finne parkeringsplass på Molde Campus på Åpningsdagen. De som ikke kan gå eller sykle til høgskolen bør ta buss.  Bildet viser hvor det er lovlig (grønne områder) å parkere.

Se hvor det er lov å parkere på Molde campus

Kollektivtransport

Rutetidene og informasjon om kollektivtilbudet til FRAM, finner du på frammr.no eller ved å ringe 177. Verdt å vite at med FRAM-appen kan du søke i reiseplanleggeren, kjøpe billetten og sjekke eventuelle avvik på avgangen også.

 

Publisert 25. juni 2019 14:32 - Sist endret 18. aug. 2019 08:37