- Viktig at studentene vet hvilke arbeidsmuligheter som finnes i regionen

Mange bedrifter og studenter hadde lagt turen innom nittimeterskogen under Karrieredagen 2019. Britt Blichfeldt og Molde næringsforum var der for å reklamere for trainee-ordningen sin.

Gjensidige Nordmøre og Romsdal var også på plass og gjennomførte intervjuer.  Her representert ved Kari Buvik og Vegard Øye.

Se videoreportasje om Karrieredagen her. 

Trainee i Molderegionen (TiM) er et prosjekt i regi av Molde Næringsforum. De jobber med felles tiltak for profilering av mulighetene som finnes i distriktet, og med rekruttering av traineer til lokale bedrifter. Prosjektleder er Britt Blichtfeldt og hun deltok på karrieredagen for å gjøre studentene oppmerksomme på tilbudet de har.

Studenter og traineer blir boende i regionen

- Vi rekrutterer nyutdannede studenter inn til mange forskjellige bedrifter i regionen vår. Ordningen har vært en suksess.  Vi har rekruttert masse traineeier, både her fra Høgskolen i Molde og andre plasser i landet som har jobbet i ulike bedrifter i regionen. Vi vet at mange av dem som har vært trainee fortsatt er her i regionen og jobber lenge etterpå at trainee-perioden er over.

Vil vise seg frem

Vinteruka var til stede og rekrutterte
Vinteruka var også til stede og rekrutterte, blide og fornøyde etter årets arrangement.

- Vi vil vise oss frem for studentene, vi har en fantastisk arbeidsregion med utrolig mange fantastiske yrker, som vi tror kanskje ikke alle studentene vet om. 

Publisert 7. feb. 2019 15:43 - Sist endret 7. feb. 2019 15:58