Her er de nominerte til pedagogisk pris

Under åpningen av studieåret onsdag 21. august vil vinneren av årets pedagogiske pris bli bekjentgjort. I retningslinjene for tildeling av pedagogisk pris heter det at prisen skal gå til personer som har gjort en særlig fortjenestefull undervisningsinnsats ved Høgskolen i Molde.

De nominerte til pedagogisk pris 2019 er:

  • Bjørn Guvåg
  • Eddie Flatmo Rekdal
  • Lars Magnus Hvattum
  • May-Britt Storjord

I begrunnelsen for nominasjonen er det sagt følgende

Bjørn Guvåg

Bjørn Guvåg er en foreleser som virkelig har klart å engasjere studentene. Han klarer å gjøre faget interessant og morsomt. Guvåg vært svært engasjerende i sin undervisning, og har evnet å formidle teori og kunnskap på en god, reflektert og kritisk måte. Guvåg har stor innsikt i et bredt sett av felt, og har kombinert dette på en glimrende måte i sine gode forelesninger. Stort og godt oppmøte gjenspeiler kvaliteten på foreleser og innholdet i kurset!
    

Eddie Flatmo Rekdal

Eddie Flatmo Rekdal er en fantastisk flott foreleser som lytter til studentene, legger til rette, utfordrer og stiller opp. Han har stor kunnskap og erfaring fra arbeidslivet som han trekker inn i sin undervisning. Han fører en åpen dør "metode" og du kan alltid komme innom kontoret hans, både for en faglig samtale og for støtte og hjelp generelt. I forelesningene oppfordrer han oss til å stille spørsmål og tar seg tid til å forklare helt til vi forstår, og man merker at han ønsker at studentene skal lykkes. Det er lærerikt og gøy å bli med på forelesningene til Eddie, og han fortjener denne prisen mer enn noen andre.


Lars Magnus Hvattum

Lars Magnus Hvattum is the most involved teacher. The teaching materials are always well prepared and clearly stated. Professor Hvattum explains even complex material in a clear and accessible way, and are also quickly and fully responds to any learning questions. The simple way he gives difficult information for students, shows his professionalism. He is always ready to help and answer any questions students may have. He is understanding and have a good sense of humor, so his classes are
held in a very friendly atmosphere.

May-Britt Storjord

May Britt Storjord er en dame med lidenskap for helsefaget. Hun står på og gir det lille ekstra i hver enkelt forelesning, noe som gir oss studenter en sann motivasjon, lærelyst og glede. May Britt deler sine erfaringer, både de positive og negative, noe som er utrolig inspirerende å høre på. For en som ikke synes det er spennende med den geriatriske pasienten bør gå på en forelesning med henne, så vil du endre oppfatning på geriatri og viktigheten med å se hele mennesket.  Hun er ikke bare den beste foreleseren med et bredt spekter av kunnskap, men også en dame som ser hver enkelt student og studentens behov. Denne gleden og omsorgen hun viser til oss medmennesker, gjør at hun fortjener denne prisen.  


 

Publisert 15. mai 2019 13:33 - Sist endret 15. mai 2019 13:33