Her er de nominerte til Studiemiljøprisen 2019

Under åpningen av studieåret onsdag 21. august vil vinneren av årets Studiemiljøpris bli bekjentgjort. Formålet med Studiemiljøprisen er å stimulere til tiltak som bedrer studiemiljøet ved Høgskolen i Molde, og skal gå til de som i løpet av studieåret har gjort en ekstra innsats for å bedre studiemiljøet. Det kan være å legge til rette for sosiale tiltak for studentene på fritida eller tiltak som er relatert til studiemiljøet og som øker trivselen og kvaliteten på læringsmiljøet for studentene. 

De nominerte til studiemiljøprisen 2019. 

De nominerte til studiemiljøprisen 2019 er Vinterukastyret 2019, Knut Hofgaard Eikre og Smuget studentbar. I begrunnelsen for nominasjonen er det sagt:

Vinterukastyret 2019

Årets vinterukestyre gjennomførte et fabelaktig arrangement som har mottatt mange gode tilbakemeldinger fra alle som var involvert i prosjektet. Styret planla arrangementet i god tid og la til rette for at alle studenter som ønsket kunne være med. Arrangementet krever mye planlegging og hardt arbeid, og er gjennomført av dedikerte studenter i en hektisk studiehverdag. Slikt hardt arbeid for å styrke studiemiljøet på tvers av utdanningene og trinn, gjør at vinterukastyret fortjener årets studiemiljøpris.

Knut Hofgaard Eikre 

Knut har over lengre tid vært en av de viktigste studentene på skolen ved at han har deltatt i en rekke utvalg og nemnder. Han har gjort en stor innsatts for studentene og studentmiljøet, og han fortjener virkelig en påskjønning for innsatsen og arbeidet han har lagt ned for studentene.

Smuget studentbar

Smuget har gjort en solid innsats i å skape arrangement som alle kan delta på. Arrangementene viser at medlemmene i Smuget er bevisst hvilke verdier som er viktige i 2019.  Det er prisverdig at medlemmene stilte opp på dugnad og pusset opp Smuget. 
 

Publisert 16. mai 2019 15:23 - Sist endret 16. mai 2019 15:23