English version of this page

Kun digital undervisning fra 25. mars

I tråd med regjeringens anbefalinger, blir alle forelesninger ved HiMolde gjort digitale fra og med torsdag 25. mars.  Samtidig stenges ytterdørene på campus og ansatte blir bedt om å jobbe hjemmefra.

Dette er et trinn opp på smittevernstiltakene og var varslet for et par uker siden av statsministeren.  Beredskapsteamet ved HiMolde ble derfor kalt sammen til møte tidlig på morgenen i dag for å drøfte hvilke tiltak vi må iverksette for å oppfylle de nasjonale føringene. Melding om hvilke tiltak vi iverksetter ble sendt ut gjennom høgskolens ulike kanaler like etterpå.  

Stengte dører

Besøkende vil fra og med 25. mars komme til lukkede dører på campus, men kan komme seg inn på bibliotek, lesesaler og kontor ved bruk at nøkkelkort/studentkort.  

Kun digital undervisning

Så sent som på mandag ble det sendt ut melding om at sykepleierstudentene kun skulle få digital undervisning etter påske.  Dette ble i går kveld gjort om av regjeringen til å gjelde alle studenter, med virkning allerede fra 25. mars.  

Håp om fysisk undervisning og åpne campus igjen

Dersom de strenge tiltakene som nå settes iverk får smittetallene ned og spredningen under kontroll er det håp om at det kan bli åpnet opp igjen senere i april.

Les her for flere detaljer om de nye retningslinjene.

Publisert 24. mars 2021 15:05 - Sist endret 24. mars 2021 15:22