Undervisning og oppmøte på campus etter påske

Vi nærmer oss påske og med den økt mobilitet i befolkningen.  HiMolde tar den pågående smitten i samfunnet på alvor og beredskapsteamet har derfor gjort vedtak om å innføre noen forsterka tiltak i ukene som kommer.  (Saken er oppdatert 24.3.21)

Illustrasjonsbilde.

Sykepleiestudenter i praksis

For å hindre at studenter tar med seg smitte til sine praksissteder, vil sykepleierstudenter som opprinnelig skulle i praksis rett etter påskeferien få utsatt praksis i en til to uker, etter nærmere avtale. I denne perioden vil vi ikke ha campusundervisning for denne gruppen, kun digital undervisning. Dette gjelder både heltid i Molde og deltid i Kristiansund.

Vernepleierstudenter i praksis

For vernepleierstudenter som er inne i en pågående praksisperiode, gjelder de vanlige reglene om karantene etter å ha vært i områder med smitte.  Her skal studenten forholde seg til arbeidsgivers bestemmelser.

Kun digital undervisning fra og med 25. mars

I tråd med regjeringens nye anbefalinger, vil HiMolde gå over til kun å gi et digitalt undervisningstilbud for alle studentene fra og med 25. mars. Varigheten er foreløpig uviss, men ny vurdering om å tilby fysiske forelesninger igjen skal gjøres innen 12. april. .

Publisert 24. mars 2021 15:02 - Sist endret 24. mars 2021 15:04