De nominerte til Studiemiljøprisen 2022

Studiemiljøprisen deles ut hvert år under den offisielle åpningen av studieåret.  Årets vinner blir kunngjort onsdag 17. august.  Prisen består av et diplom og en gavesjekk på kr. 15.000, gitt av Sparebanken Møre.

De nominerte til Studiemiljøprisen 2022 er:

Forslagsstiller begrunnelse er gjengitt nedenfor.

Trine Mari K. Nilsen  

Trine Mari Korsnes Nilsen.  Foto: Hiksu.no

Trine er ei dame som virkelig gjør det aller meste for å bidra til at studentene i Kristiansund skal ha det bra. Hun er engasjert, stiller alltid opp og står på for alle studentene.  Hun er ei dame med godt humør og hun er alltid tilgjengelig for en prat. Hun er med på å bidra til at studentmiljøet i og for studentene i Kristiansund er så bra som det er og er med på å hjelpe studentene med å organisere aktiviteter.

 

 

Sander Holmen    

Sander Holmen.  Foto: Panorama

Sander har gjort og gjør mye for studentmiljøet på Høgskolen i Molde. Han er engasjert og opptatt av at alle skal ha en fin studietid. Sander har vært aktiv i iStudent ved å være utvalgsansvarlig, og tillegg var han med å starte opp iDigital for IT-studentene ved høgskolen. Sander er hjernen bak Snakkbar, en helt enkelt genial ide! Som også virker som det mest populære sittestedet i 90-meterskogen. Sander ser de studentene som kanskje ikke roper så høyt, og legger til rette for at også disse skal finne sin tilhørighet i Molde

 

 

Jasetha Pushparajah    

Jasetha Pushparajah. Foto: Panorama

Jessie har lagt ned en enorm innsats i studentersamfunnet i løpet av sin studietid. Som bachelorstudent var hun med i åpningsuke og var leder i karriereforum, og som masterstudent har hun vært nestleder i istudent, studentvert, studentambassadør, ansatt i snakkbaren og studentrepresentant i styret i SiMolde. Jessie er limet i mastermiljøet ved høgskolen, og like mye for de internasjonale som de nasjonale studentene. Jessie ser alle rundt seg, viser omtanke og medmenneskelighet og sprer godt humør. Hun deler ut verdens beste klemmer og bekymrer og bryr seg om alle sitt vel og ve. Det gjenspeiler seg i alt arbeid hun har gjort for studentmiljøet.

Publisert 25. mai 2022 13:28 - Sist endret 25. mai 2022 13:28