Møt studentkandidatene til høgskolestyret

Bli kjent med årets studentkandidater for styret ved Høgskolen i Molde. 

Her er en introduksjon til årets studentkandidater for styret ved Høgskolen i Molde. Valget skjer digitalt 12.-13. oktober. Det er mulig å stille til valg helt fram til 10. oktober kl 16.00. 

Julie Lorntsen 

Julie Lorntsen stiller som kandidat til høgskolestyret ved HiMolde.

Julie Lorntsen er 26 år og fra Trondheim. Hun går tredjeåret bachelor jus og administrasjon og er svært aktiv i studentmiljøet. Julie har tidligere vært øknomiansvarlig og leder i iStudent, vært nestleder i SiMolde-styret og leder nå Smuget studentbar. 

I tillegg var hun tidligere med i studenthuskomitéen og har vært på eksursjoner for å lære om hvordan Ålesund og Volda drifter sine studenthus og -samfunn.  

- Jeg har et stort ønske å fortsette å studere videre og ta mastergrad ved høgskolen. Da kan jeg bli værende her lengre og oppleve alle de bra tingene som skjer framover, sier Lorntsen. 

Wårinn M. Nilsen stiller som kandidat til høgskolestyret ved HiMolde.

Wårinn M. Nilsen 

Wårinn Mørkedal Nilsen er 22 år og fra Kristiansund. Hun går første året Marin logistikk og økonomi. Hun beskriver seg selv som en energisk og ansvarfull person som liker å få ting gjort.  

Tidligere har hun vært studierepresentant for årstudium i Økonomi og Ledelse ved NTNU Ålesund, vært frivillig opplæringshovmester i UKA, Norges største kulturfestival, og hatt frivillig verv i linjeforeningen. Nå er hun studierepresentant for Marin 22-kullet.  

- Det er ikke noe nytt for meg å jobbe i verv og med styrearbeid. Personlig er jeg opptatt av at HiM skal holde høy faglig kvalitet ved begge studiestedene, og at jeg kan være en god ressurs til at viktige bestlutninger blir tatt på gode grunnlag, sier Nilsen.  

Hekar Majid Yunis stiller som kandidat til høgskolestyret ved HiMolde.
Hekar Majid Yunis 

Hekar Majid Yunis har bachelor fra høgskolen i Molde og er i gang med en Master of Science in Logistics. Hekar har vært hjelpelærer tidligere, hovedtillitsvalgt for 2019-kullet og sittet i avdelingsstyret ved Avdeling for logistikk.  I dag er Hekar tillitsvalgt for masterkullet i logistikk, og sitter i Studenttinget.  
 
- Jeg er en optimist som ønsker det beste for alle. Dette er et av grunnene jeg ønsker å gi det lille ekstra på høgskolen. Jeg har troen på at jeg kan være med å bidra til en bedre utvikling og gjøre høgskolen til et enda bedre sted å studere. Jeg har hatt mange viktige saker tidligere gjennom de ulike vervene jeg har tatt, sier Yunis.  

Gustav Vestlie

Gustav er fra Gullhaug og går 3. året Marin logistikk og økonomi ved HIM.

Han har bakgrunn som leder for NITO-studentene ved Høgskolen i Molde, kommunikasjonsansvarlig for KarriÆreforum og med-grunnlegger av Marco Polo foreningen.

- Jeg er en aktiv student som elsker å slå av en prat, og har lidenskap for vår studiehverdag. Ved Høgskolestyret ønsker jeg å være en klar og tydelig stemme for mine medstudenter. Jeg har tilegnet meg verdifull styreerfaring som jeg kan få god nytte av ved Høgskolestyret. Jeg håper på din stemme og tillitt slik at vi sammen kan danne en bedre studiehverdag, sier Vestlie. 

Ta kontakt

Det er mulig å stille til valg helt fram til 10. oktober kl 16.00. 

Kontakt valg@himolde.no dersom du har spørsmål eller vil nominere deg selv som kandidat til disse spennende og betalte styrevervene.  

 

Emneord: styre, studenter, kandidat, høgskolestyret
Publisert 6. okt. 2022 09:39 - Sist endret 12. okt. 2022 09:33