Studiestart med gratis livekonsert på torget for hele byen

Onsdag 17. august starter det nye studieåret ved Høgskolen i Molde.  Borte er antallsbegrensninger og kohorter.  Nå inviteres det til konserter, grillpartyer, rebusløp og mange andre morsomme og sosiale aktiviteter.  I Molde er det ingen ringere enn Anna of the North som vil være hovedattraksjonen på åpningskonsertensom starter kl. 21.00, mens Ballinciaga opptrer i Kristiansund uken etter.

Bilde  av Anna of the North

Anna of the North spiller på nedre torg onsdag 17. august kl. 21.00.Foto: Robin Bøe.

Åpningsdagen 17. august med gratis storkonsert på Torget

På programmet i Molde står det offisiell åpning på Torget kl. 14.00. Samme kveld, kl. 21.00 inviterer vi alle til gratis storkonsert med Anna of the North og Lærlingan. Arrangementet er alkoholfritt, gratis og  åpent for alle. På den måten vil hele byen og regionen få anledning til å ønske de nye studentene velkommen til byen.

Bilde fra tidligere års konsert på Rådhusplassen. Foto: Arild Johan Waagbø.
Bilde fra tidligere års konsert på Rådhusplassen. Foto: Arild Johan Waagbø.

Første gang med konsert fra scene på nedre torg

Dette er første gang det bygges en stor scene på nedre torg, og med fjord og fjell i bakgrunnen kan det bli en stemningfull kveld for alle som tar turen til sentrum denne kvelden.

Oppvarmingsbandet denne kvelden blir Lærlingan, et band som mange kjenner fra ulike scener og festivaler i fylket.  De var oppvarmingsband og support for Julie Bergan på Fjellstua i Ålesund tidligere i sommer.  De lover full trøkk fra scena fra start av med 11 musikere og sangere.

Bilde av Lærlingan .  Foto: North West
Lærlingan varmer opp.  Her fra Fjellstua i Ålesund hvor de var support for Julie Bergan.  Foto: North West.

Ballinciaga-konsert i Kristiansund

Det er mye spennende på programmet i Kristiansund.  Det største arrangementet blir utvilsomt konserten med Ballinciaga, torsdag 25. august på MOX.

Publisert 10. aug. 2022 15:08 - Sist endret 11. aug. 2022 15:07