Rekk opp hånda jenter!

26.februar inviterer Lederforum for Kvinner og Høgskolen i Molde nok en gang til Rekk opp hånda jenter! En dag der vi oppfordrer og inspirerer unge kvinner til å tørre og ta mer plass og sikte mot ledende stillinger.

Påmelding her

Hvordan kombinere familie og jobb i arbeidslivet og hvilke utfordringer kan man støte på. Formålet med inspirasjonsdagen er å ufarliggjøre lederstillingen og å motivere jenter til å tørre å ta en plass! Hør flere kvinner fortelle hva som har vært mest viktig i deres karriere, hvem har vært viktigste støttespillere og hva har vært utfordrende på veien? Få inspirasjon, gode tips og råd på Rekk opp hånda jenter!

Innlederne er Karita Bekkemellem - adm.dir i Legemiddelindustrien, Camilla Gjetvik- chief operating officer i Boost.ai, Marie Gjære Gundersen - markedssjef i Maritech, Kari Moen - environmental affairs manager i Omya Hustadmarmor og  Christina Five Berg - seniorrådgiver i Barne- og familiedepartementet og forfatter av boken "Kaci, min mamma".

Gratis deltakelse på seminaret.

Pizza og mingling

Etter seminaret er det mulig å delta på pizza og mingling i kantina for de som ønsker det (med forbehold om nok deltakere).
Pris pr deltaker kr. 200 + mva (kryss av for om du ønsker pizza i påmeldingsskjemaet under, registrer også fakturaadresse)

 

 

Publisert 12. mai 2020 08:32 - Sist endret 12. mai 2020 08:32