Inspirasjonsseminar for helseledere

SUHEL er et nettverk for ledere i helse- og sosialtjenestene i kommunene, ledere i Helse Møre og Romsdal HF, samt masterprogrammet i helseledelse. SUHEL er finansiert av Høgskulen i Volda, Høgskolen i Molde og NTNU Ålesund.

Annonse for SUHEL

Annonse for SUHEL 

Torsdag 3. november inviterer netteverket til Inspirasjonsseminar for ledere i helse- og sosialtjenestene i Møre og Romsdal.

Det blir ulike foredrag, gratis enkel lunsj, samt mulighet for mingling og nettverksbygging med andre ledere fra ulike virksomheter i Møre og Romsdal.

I år betaler du ingen deltakeravgift på seminaret! Du må imidlertid melde deg på fordi vi serverer enkel lunsj. Siste frist for påmelding er 20. oktober, men gjør det nå for å sikre deg et sete!

Inspirasjonsseminaret vil ha spennende foredrag med ulike perspektiv på digital ledelse. Detaljert program og tittel på foredragene finner du til venstre på denne websiden: https://www.ntnu.no/iha/suhel

Årets foredragsholdere er:

  • Prosjektleder i Digi Møre og Romsdal, Siri Hollingsæter Stene.
  • Generalsekretær i Kreftforeningen, Ingrid Stenstadvold Ross.
  • Innovasjonsrådgiver i Helse Møre og Romsdal HF, Christer Jensen.
  • Professor Turid Aarseth, Høgskolen i Molde.

Videre presenterer førsteamanuensis Jannike Oksavik og professor Ralf Kirchhoff (begge NTNU) resultater fra årets SUHEL spørreundersøkelse om digital ledelse.

Påmelding:

Her kan du melde deg på årets inspirasjonsseminar (2022) for ledere i helse- og sosialtjenestene i Møre og Romsdal: https://nettskjema.no/a/280222

Publisert 29. sep. 2022 15:51 - Sist endret 29. sep. 2022 15:51