Undervisning og oppmøte på campus etter påske

Vi nærmer oss påske og med den økt mobilitet i befolkningen.  HiMolde tar den pågående smitten i samfunnet på alvor og beredskapsteamet har derfor gjort vedtak om å innføre noen forsterka tiltak  i ukene som kommer.  Dette gjelder særlig for studenter i praksis.

Sykepleiestudenter i praksis

For å hindre at studenter tar med seg smitte til sine praksissteder, vil sykepleierstudenter som opprinnelig skulle i praksis rett etter påskeferien få utsatt praksis i én til to uker, etter nærmere avtale. I denne perioden vil vi ikke ha campusundervisning for denne gruppen, kun digital undervisning. Dette gjelder både heltid i Molde og deltid i Kristiansund. 

Vernepleierstudenter i praksis

For vernepleierstudenter som er inne i en pågående praksisperiode, gjelder de vanlige reglene om karantene etter å ha vært i områder med smitte.  Her skal studenten forholde seg til arbeidsgivers bestemmelser.

Dobbelt tilbud for alle andre studenter

Høgskolen i Molde vil fortsette å gi både et fysisk og et digitalt undervisningstilbud for studentene i Molde og Kristiansund. Vi vil poengtere at ingen studenter skal føle seg forpliktet til å delta på fysiske forelesninger, og at vi likestiller digital deltakelse på forelesning med fysisk oppmøte. Vi vil legge til rette for at det skal være trygt å komme på campus, men er også innstilt på at vi må kunne gå over til kun digital undervisning på kort varsel, dersom situasjonen tilsier det.
 

Publisert 22. mars 2021 21:11 - Sist endret 23. mars 2021 09:06
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere