English version of this page

Personvern og Cookies

Bruk av informasjonskapsler er regulert i Lov om elektronisk kommunikasjonomloven § 2-7b. Bruk av informasjonskapsler er ikke tillatt med mindre bruker er informert om, og har samtykket til, hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med denne behandlingen er og hvem som behandler opplysningene.

Nedenfor finner du informasjon om Høgskolen i Moldes bruk av informasjonskapsler. Ved å være på HiMoldes nettsider, samtykker du til at det settes informasjonskapsler i din nettleser.

Hvis du ikke ønsker at vi bruker informasjonskapsler, kan du trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren din. Hvordan du gjør det kan du lese om på Nettvett.no under Slik administrerer du informasjonskapsler/cookies (nettvett.no).

Formål ved bruk av informasjonskapsler

  • Analyse av bruksmønster og statistikk (Google Analytics, A/B-testing og brukerundersøkelser)
  • Innlogging og administrasjon av nettstedet, inkludert noen brukerpreferanser (som språk)
  • At bruker har fått informasjon/gitt samtykke

Innhold i informasjonskapsler

Informasjonskapslene som brukes til innlogging kan knyttes til deg som enkeltperson internt i HiMolde sine systemer. Alle andre informasjonskapsler er anonymisert, for å forhindre at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Google Analytics

HiMolde bruker Google Analytics for å analysere bruken av høgskolens nettsider. Nettanalysetjenesten leveres av Google, Inc. (Google), og bruker informasjonskapsler for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. IP-adressen anonymiseres før den sendes til Google.

Google kan overføre statistikken til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google.

Ytterligere informasjon

Ønsker du mer informasjon, kan du ta henvende deg til Chief Security Officer - CSO - Personal- og økonomidirektør Randi Gammelsæter.

Publisert 25. okt. 2018 08:32 - Sist endret 26. okt. 2018 07:42