Eva Skov Meese

Avdeling for helse- og sosialfag
English version of this page Stilling
Høgskolelektor
Kontakt
+4771214044
Studiested
Molde
Kontornr.
228

Bakgrunn og arbeidsområder

Utdannelsen som offentlig godkjent sykepleier (3,5 år) har jeg tatt i Esbjerg, Danmark (1980). Senere ble det videreutdanning i intensiv sykepleie, Ålesund, arbeidspsykologi i  Kristiansund, administrasjon og ledelse, Høgskolen i Molde, og videreutdanning i psykisk helsefag og master i helse- og sosialfag, Høgskolen i Molde.

Etter ansettelsen i 2017 (50% stilling) har jeg tatt basispedagogikk på Oslo MET.

Mine kliniske erfaringer er fra alkoholklinikk, hjemmesykepleie, alders- og sjukeheim, øyeavdeling, postopr. avd/kir. Intensiv avd, mottakelse/ skadepol, og interkommunal legevakt, hvor jeg fortsatt arbeider 50 %.

Undervisning:

Jeg er tilknyttet andre året ved bachelorutdanningen i sykepleie, hvor jeg underviser i tema innen psykisk helse, FFR og simulering i øvelsesavdelingen. I tillegg er jeg praksislærer for studenter i praksis (hjemmesykepleie, psykisk helsearbeid og pleiehjem).

Faglig interessefelt

Oppfølgingen av studentene i praksis og deres arbeid med å oppnå størst mulig lærings utbytte ut fra progresjonsstigen og ulike arbeidskrav er jeg spesielt interessert i nå. Ellers har jeg også en stor interesse for recovery-prosesser innen psykisk helsearbeid.  

Forskergrupper

Publisert 3. sep. 2018 15:08 - Sist endret 28. okt. 2019 08:22