Dette er en kladd

Bachelor i IT og digitalisering

Fakta om programmet

Studiepoeng:
180
Studiets varighet:
3 år
Organisering:
Heltid
Studiested:
Molde
Studiestart:
Høst 2019
Undervisningsspråk:
Norsk
Studienivå:
Bachelor studium

 

IT og digitalisering er blitt en del av det meste som omgir oss både i arbeids- og privatlivet. Kunnskap om IT-systemer og digitalisering er en viktig forutsetning for å lykkes i det nye jobbmarkedet. Det handler både om å ha tilstrekkelig kompetanse til å lage enkle IT-systemer og å ha nok kunnskap til å forstå de større systemene samt se potensialet for digitalisering og ha en aktiv rolle i å gjennomføre digitaliseringsprosesser. Studiet er under planlegging og fullstendig beskrivelse og opptak vil komme i løpet av januar 2019.

Programmets innhold

Studiet vil gi deg en innføring i viktige sider ved moderne databehandling og digitalisering. Ved å forstå teknologien vil du lettere se mulighetene og begrensningene. Det vil gjøre deg i stand til å delta i IT-prosjekter, og til å forstå hvordan IT kan utnyttes til å forenkle og forbedre arbeidsoppgaver. Samtidig vil du få trening i bruk av sentrale verktøy. Vi planlegger også å ha design av webapplikasjoner, mobil IT og kybernetikk for industrien i studieplanen, sammen med innføring i industrielt internett, maskinlæring og «big data».

Studiet vil gi deg en innføring i viktige sider ved moderne databehandling og digitalisering. Ved å forstå teknologien vil du lettere se mulighetene og begrensningene. Det vil gjøre deg i stand til å delta i IT-prosjekter, og til å forstå hvordan IT kan utnyttes til å forenkle og forbedre arbeids­oppgaver. Samtidig vil du få trening i bruk av sentrale verktøy. Vi planlegger også å ha design av webapplikasjoner, mobil IT og kybernetikk for industrien i studieplanen, sammen med innføring i industrielt internett, maskinlæring og «big data».

For nåværende studenter

Kontakt