Student i Kristiansund

Høgskolen i Molde har studenter på ulike bachelorprogram innen logistikk, sykepleie og vernepleie i Kristiansund. I tillegg tilbyr vi kortere studier og kurs innen beredskapsledelse og helsefag.

Kristiansund er en pulserende by på Nordmøre. Her finner du bedrifter og naturopplevelser i verdensklasse. Med en rik historie, et unikt kulturliv og vill og vakker natur er Kristiansund det perfekte sted for både den byglade studenten og friluftstudenten.

Høgskolen i Molde har studenter på ulike bachelorprogram innen logistikk, sykepleie og vernepleie i Kristiansund. I tillegg tilbyr vi kortere studier og kurs.

Høgskolen i Molde holder til på Høgskolesenteret i Kristiansund. Det ligger sentralt plassert på Løkkemyra - med kort vei til både kafeer, shopping og natur.

Det er enkelt å komme seg til og fra Kristiansund, da byen har både flyplass, hurtigbåtkai og gode bussforbindelser innen kort avstand fra Høgskolesenteret. Kristiansund har også en egen sundbåt som tar deg enkelt mellom «de fire øyene».

For mer informasjon om studentbyen Kristiansund kan du besøke Høgskolesenteret i Kristiansund sin hjemmeside.

 

Kristiansund er en av Norges mest karakteristiske byer med sin etterkrigsarkitektur, beliggende på fire øyer. De fargerike husene ligger hulter til bulter rundt et intimt havnebasseng, der den sjarmerende Sundbåten går i rute mellom byens fire «land».

 

Publisert 14. juni 2018 11:20 - Sist endret 28. feb. 2022 15:43