Student i Kristiansund

Høgskolen i Molde har studenter på ulike bachelorprogram innen logistikk, sykepleie og vernepleie i Kristiansund. I tillegg tilbyr vi kortere studier og kurs innen beredskapsledelse og helsefag.

Byen kan by på kulturopplevelser som spenner fra Operafestuka og Tahiti-festival til fotofestivalen Nordic Light. Du kan også få spennede kulinariske opplevelser som Fishan, Bacalao og Blandaball. Historien er spennende, men det er også dagens Kristiansund. Her ligger hovedservicebasen for offshore-virksomhetenutenfor Midt-Norge.”Byen oss”Kristiansunderen er utadvent og stolt av byen sin, som strekker seg over flere land, eller øyer.

Bykjernen fordeler seg over øyene Innlandet, Norlandet, Gomalandet og Kirklandet. Du kommer deg selvsagt til alle øyene ved hjelp av bil eller sykkel, men vi anbefaler på det sterkeste en tur med Sundbåten. Sundbåt-trafikken startet 18. november 1876 og påstås å være verdens eldste kollektive transportmiddel som har vært i kontinuerlig drift.

Transport i og rundt Kristiansund

 

Kristiansund er en av Norges mest karakteristiske byer med sin etterkrigsarkitektur, beliggende på fire øyer.
De fargerike husene ligger hulter til bulter rundt et intimt havnebasseng, der den sjarmerende Sundbåten går i rute mellom byens fire «land».
Publisert 14. juni 2018 11:20 - Sist endret 10. apr. 2019 13:36