Fakta om emnet

Studiepoeng:
7.5
Ansvarlig avdeling:
Avdeling for logistikk
Undervisningssemester:
Vår, Høst
Varighet:
½ år

IBE690 Spesialemne i digitalisering (Vår 2023)

Om emnet

Et spesialemne vil inneholde et aktuelt tema som passer til de som studerer IT og digitalisering. Eksakt innhold varierer selvsagt med tema. Spesialemner gis ikke regelmessig, men blir tilbudt kun når avdelingen har ressurser til det, og det er tilstrekkelig interesse for å ta emnet. Studenten får beskjed om spesialemner i god tid. Når et emne er vedtatt gitt, vil det bli anledning for studenten til å melde seg opp i det. Emnet skal kunne inngå i gruppen av IT-emner, slik at studiepoengene inngår i den minstegrensen IT-poeng man må ha for å få godkjent vitnemålet på studiet.

Emnet er tilknyttet følgende studieprogram

Anbefalte forkunnskaper

Noen emner kan stille krav til at man har tatt visse emner i forkant, for eksempel programmering, matematikk eller statistikk.

Studentens læringsutbytte etter bestått emne

Studenter som har tatt emnet vil fått kunnskaper om temaets rolle innen digitaliseringsfeltet.  Man har fått ferdigheter i å bruke visse verktøy som anvendes for å løse typiske oppgaver i dette temaet. Og, man har fått kompetanse til å gi vurderinger og bidra i prosjekter der dette temaet inngår som teknologi

Undervisnings- og læringsformer

Emner undervises med forelesninger. Praktiske øvinger vil også kunne forekomme, i varierende grad avhengig av hva slags tema det dreier seg om.  Noen av øvingene kan bli obligatoriske som arbeidskrav.  Hjelp til å utføre øvelsene vil bli gitt.

Arbeidskrav - vilkår for å avlegge eksamen

  • Obligatorisk arbeidskrav: Oppgave(r)

  • Antall arbeidskrav: 4

  • Påkrevde arbeidskrav: 4

Eksamen

  • Vurderingsform: Eksamensform og vurdering blir annonsert spesifikt for hvert spesialemne, ved oppstart. Påregn en kombinasjon av hjemmeeksamen og skoleeksamen.

Pensum

Pensumoversikt
Fant ingen pensumliste for dette emnet
Sist hentet fra Felles Studentsystem (FS) 11. mai 2024 00:21:33