Bachelor i økonomi og administrasjon

Fakta om programmet

Studiepoeng:
180
Studiets varighet:
3 år
Organisering:
Heltid
Studiested:
Molde
Studiestart:
Høst 2022
Undervisningsspråk:
  • Norsk
  • Engelsk
Studienivå:
Bachelor studium
Åpner for søking:
1. februar 2022
Ordinær søknadsfrist:
20. april 2022, kl. 14.00
Illustrasjonsbilde.

Illustrasjonsbilde. Fred Johnny Hammerø

Programmets innhold

Programmet passer perfekt for de som ønsker å arbeide innen ledelse og administrasjon av private bedrifter, offentlig virksomhet eller andre organisasjoner. Programmet er utpreget tverrfaglig fordi en ledelse må kunne kommunisere med alle deler av organisasjonen. De obligatoriske fagområdene er bedriftsøkonomi, samfunnsøkonomi, markedsføring, organisasjon, strategi og ledelse. Gjennom de obligatoriske kursene sikres alle en tverrfaglig kompetanse for økonomisk-administrativt arbeid innen bransjer som bank, forsikring, industri, handel, tjenesteytelse, konsulentvirksomhet, meglervirksomhet og offentlig forvaltning, for å nevne noen.

I tillegg til de obligatoriske fagene tilbyr Høgskolen i Molde en rekke valgfag som kan brukes til å styrke breddekompetansen, eller til å spisse seg inn mot bestemte yrker som for eksempel autorisert regnskapsfører. Våre ferdige kandidater får typisk arbeid innen virksomhetenes ledelses- og rådgivingsområde, eller innen spesialiserte funksjoner som for eksempel personal-, økonomi-, regnskaps-, revisjons-, salgs- eller logistikkområdet.

Bachelorgrad i økonomi og administrasjon er første skritt på veien til siviløkonomtittelen. Se Videre studier


"​Med en bachelor i øk.adm. er jeg sikret en allisidig utdanning som åpner mange dører i arbeidslivet. Med en fordypning i logistikk får jeg muligheten til å skreddersy en utdanning tilpasset det jeg har mest lyst til å jobbe med videre."
Stine Johannessen
Student, Økonomi og administrasjon
Bergen

Se film med tidligere student Camilla Gjetvik