Logistikkstudiene

- det handler om god flyt!

Padling på Moldefjorden

Høgskolen i Molde er Norges eneste vitenskapelige høgskole i logistikk. Vi har studier både i Molde og Kristiansund. Studiene har fokus på hele verdikjeden gjennom planlegging av vareflyt, innkjøp, produksjon, lagerstyring og distribusjon. Effektive logistikkløsninger gir viktige konkurransefortrinn og er viktige for å møte våre klima- og miljøutfordringer.  Våre logistikkstudenter er svært attraktive på jobbmarkedet.

Årsstudier, bachelor, master eller ph.d.-studier i logistikk. 
HiMolde har både bredden og dybden.  
Søknadsfristen for opptak til høstens studier er 20. april 2022.

Etterspurt kompetanse

Vibeke Sperre, Master i logistikk

 

Etterspør studenter fra HiMolde

 

Typiske jobber våre studenter får

Våre studenter er svært ettertraktet på jobbmarkedet og får typisk stillinger som logistikksjef, innkjøper, konsulent, ruteplanlegger, produksjonssjef, HMS-sjef, logistikkoordinator, bærekraftsansvarlig, serviceansvarlig m.fl.

Spør oss gjerne

Lurer du på hvilke studier som passer for deg, eller har spørsmål knyttet til selve innholdet i studiene, ta kontakt med studielederne ved de enkelte studieretningene.

Studieledere ved Avdeling for logistikk

Har du spørsmål knyttet til opptak, tilrettelegging av eksamen e.l. så kan du ta kontakt med  studieveileder for logistikkstudiene. Vi kan gi veiledning via e-post, telefonsamtale eller fysisk møte.

Bestill time for studieveiledning her