Økonomistudiene

- allsidige utdanninger som gir deg bredde- og dybdekunnskap

Åpningsuke med grilling på Hjertøya

Høgskolen i Molde har et omfattende studieprogram innen økonomiske og administrative fag. Er du på jakt etter et årsstudium i bedriftsøkonomi eller ønsker du å bli siviløkonom? HiMolde gir deg mulighetene.  Vi tilbyr mange ulike spesialiseringsretninger innen økonomistudiene – tilpasset dine ønsker og behov.  Vi tilbyr også økonomistudier i kombinasjon med andre fagområder som logistikk og juss.  Studiene er lokalisert enten i Molde eller Kristiansund.

Årsstudier, bachelor- eller masterstudier i økonomi
HiMolde har både bredden og dybden.  
Søknadsfristen for opptak til høstens studier er 20. april 2022.

Etterspurt kompetanse

Camilla Gjetvik, COO, Boost.ai

 

Etterspør studenter fra HiMolde

 

Typiske jobber våre studenter får

Våre studenter er svært ettertraktet på jobbmarkedet og får typisk stillinger innen økonomiforvaltning, regnskap, revisjon, innkjøp, HR, konsulentvirksomhet etc.  Jobbene finnes både i offentlig og privat sektor.

Spør oss gjerne

Lurer du på hvilke studier som passer for deg, eller har spørsmål knyttet til selve innholdet i studiene, ta kontakt med studielederne ved de enkelte studieretningene.

Spør våre studieledere

Har du spørsmål knyttet til opptak, tilrettelegging av eksamen e.l. så kan du ta kontakt med  studieveileder for logistikkstudiene. Vi kan gi veiledning via e-post, telefonsamtale eller fysisk møte.

Bestill time for studieveiledning her