Årsstudium i idrett og Adventure

Fakta om programmet

Studiepoeng:
60
Studiets varighet:
1 år
Organisering:
Heltid
Studiested:
Molde
Studiestart:
2019
Studienivå:
Årsstudium
Åpner for søking:
1. februar 2019
Ordinær søknadsfrist:
15. april 2019

Programmets innhold

Årsstudium i Idrett og Adventure tilbyr det beste fra to verdener. Praktisk idrett og adventures i Romsdals fantastiske natur. Dette gir et fullverdig årsstudium i idrett. Som student på idrett og adventure deltar du i løpet av studieåret på «camper» innen vått friluftsliv, bratt friluftsliv, ski og øyhopping

Dette studietilbudet skiller seg fra de fleste idrettsutdanninger i Norge, ved at det også trekker inn adventure-aspektet. Adventure en sterkt voksende bransje, og handler om å arrangere opplevelsesbaserte aktiviteter. For å gi en innføring i dette, gjennomfører vi fire camper i løpet av året. Med vår beliggenhet er det ikke nødvendig å reise langt for å få fantastiske rammer rundt dette. Fra padling og sykling på Romsdalskysten til klatring i den spektakulære Vengedalen, får du oppleve det beste regionen har å by på. Sammen med mer tradisjonell undervisning innen ulike idrettsfag vil dette gi et både lærerikt og uforglemmelig år.

Hvis du ønsker en karriere innen idrett, trening og adventure kan dette være første steg på veien. Du kan også gå videre til en bachelor på Sport Management hvor Høgskolen i Molde har et av landets største utdannings- og forskningsmiljø.

Hør hva tidligere studenter og faglærer sier om årsstudiet i idrett og adventure