Si fra!

Fornøyd, misfornøyd eller behov for å varsle? Bruk Dialogknappen og si fra!

Dialogknappen er et meldingssystem der studentene kan si sin mening om ting som er bra eller dårlig ved Høgskolen i Molde. Det er også et varslingssystem om du ønsker å varsle om alvorligere ting som du opplever ved skolen. 

Vi er opptatt av studentene våre og det er viktig at du sier fra til oss slik at vi kan hjelpe deg. Du kan melde fra om alt fra studiehverdagen, kvaliteten på forelesninger, ventilasjon, booking av grupperom, eksamen, timeplan og mye mer. Du kan også varsle om alvorligere ting, som feil saksbehandling, mobbing, seksuell trakassering, diskriminering eller annet. 

Hva skjer med meldingene?

Din henvendelse er helt anonym.  Det betyr at om du ønsker svar på din henvendelse, så må du også skrive hvordan vi kan kontakte deg. Ønsker du at vi skal hjelpe deg med noe som angår dine studier, må du også oppgi ditt studentnummer slik at vi vet hvilket studie du følger. Selv om du oppgir dine kontaktdetaljer eller studentnummer, vil disse kun ble lest av en saksbehandler. Må saksbehandler videreformidle din henvendelse, vil den anonymiseres før den videresendes.

Husk at:

Dialogknappen er et viktig verktøy for ansatte og studenter ved Høgskolen i Molde, likevel ønsker vi at du som student skal ha en god dialog og kunne kontakte dine forelesere direkte. Har du spørsmål eller klager skal du ikke være redd for å ta det opp med en fagansvarlig.

Publisert 1. okt. 2018 14:16 - Sist endret 8. apr. 2019 13:40